vingeren in kut vrouw wil gebeft worden

Al zingt jouw vagina het Wilhelmus, maakt mannen helemaal niks uit. Oké, misschien vinden ze dat dan wel bijzonder.. Maar die gekke geluiden horen er nu eenmaal bij. Dus het is allemaal niet vies. Niet zeiken en verder gaan met die goede zweetpartij. De hoeveelheid geluid die je als vrouw produceert. Al zeg je helemaal niks of al krijs je de hele buurt bij elkaar, hoewel je buren dat wellicht niet leuk vinden, het kan mannen gestolen worden. Doe lekker waar jij je prettig bij voelt, en maak je niet druk om ons.

Die zware borsten van je. Mannen denken er niet bij na, en maken zich er daarom ook niet druk om. Die dingen gaan tijdens een hevige vrijpartij nu eenmaal goed op en neer bewegen. Zo niet, dan doet de man iets gruwelijks fout. Dus als jij er als vrouw problemen mee hebt dat die zware tieten van je op en neer bewegen, dan moet je er zelf wat aan doen! Ja, je hebt een poepgat. Iedereen heeft een poepgat, doe er niet zo moeilijk over, bitch.

Je haar gaat er fucked up uit zien. Jullie vrouwen denken daar tijdens zo een hete vrijpartij er misschien aan. Die denken überhaupt niet, nouja, ze denken aan seks. En niet aan al die onnozele dingen waar vrouwen aan denkt.

Zoals dat hun haar door de war gaat. De bek die jij tijdens de vrij partij trekt. Mannen zullen het gewoon hartstikke geil vinden. Of denken, het zal er wel bij horen. Hoe lang het duurt voordat jij komt. Al duurt het meer dan een halfuur. Maakt niks uit voor de man. Zoals eerder al gezegd, gas is alles en remmen is angst.

Niks is meer bevredigend voor een man dan een vrouw laten komen. Hooguit het winnende doelpunt scoren in de WK-finale misschien, maar dat is tot op heden toch voor niemand weggelegd.

Dus blijft het bij een vrouw laten klaar komen. Als die fucking vrijpartij helemaal kut is. Vertel de man dan wat hij moet doen.

Wil je het langzamer, wil je het sneller, wil je anaal, wil je gebeft worden. Mannen kunnen niet ruiken wat je wil. Ik was natuurlijk niet echt objectief, want gezien de omstandigheden had ik haar in een vuilniszak nog geil gevonden. Stiekem zat ik er aan te denken hoe het er uit zou zien als Marga met haar hoofd tussen de benen van Maaike zou zitten. Mijn gedachten werden ruw verstoord door Kees die zei dat het hoog tijd was om te gaan. We begaven ons op weg en in het cafe aangekomen waren onze teamleden en de tegenstanders al aanwezig.

Ik moest de spits afbijten. Ik ben best een redelijke goede darter maar vanavond bakte ik er niets van. Waar zit jij met je gedachten, probeer je eens te concentreren, je gooit als een natte krant, foeterde Kees.

Ja ja je lult maar, waarschijnlijk ligt je vrouw nu met haar hoofd tussen de benen van mijn vrouw, dacht ik. Het beeld van Marga die Maaike aan het beffen was schoot door mijn hoofd. Even overwoog ik om naar het toilet te gaan en de spanning uit mijn lul te laten verdwijnen door even vlug klaar te komen. Direct daarop verwierp ik de gedachte, omdat ik wist dat dit slechts een tijdelijke oplossing zou zijn. Binnen de kortste keren zou ik weer zo geil als boter zijn. Aan de avond leek geen einde te komen.

Eindelijk was het dan zover dat we naar huis gingen, het was inmiddels al tegen enen. We kwamen bij ons huis aan en en ik stak de sleutel in het slot. Mijn hart bonkte in mijn keel van de spanning, terwijl ik wist dat, als er al iets was gebeurd dan was dat inmiddels al afgelopen. Ik liep met Kees de woonkamer binnen en onze vrouwen zaten gezellig naast elkaar op de bank.

Naast de bank op de grond lag een pabogids. Aan Marga en Maaike was niets te merken, alleen dat het haar van Maaike wat slordiger zat dan in het begin van de avond. Hetzelfde gold overigens ook voor Marga.

Als jullie het niet erg vinden dan gaan wij meteen naar huis. Morgenvroeg gaat het wekkertje weer te keer zei Kees. We stonden allemaal op en liepen naar de voordeur.

Ik deed de deur open en Kees liep al naar buiten. Marga stond bij Maaike en gaf haar twee zoenen. Het was erg gezellig, moeten we snel weer eens overdoen ,zei Marga en liet haar handen daarbij even op de billen van Maaike rusten. Dat doen we zeker, antwoordde Maaike. Slaap lekker en ik bel je morgen. We gingen naar binnen en Maaike sloot de voordeur.

Ik sloeg mijn armen om Maaike heen en zei, " vertel me alles, ik wil alles weten " Ho ho niet zo ongeduldig mannetje, even geduld tot we op bed liggen. Inmiddels had mijn nieuwsgierigheid zijn hoogtepunt bereikt. Oke, maar dan wil ik ook meteen naar bed, zei ik.

Maaike lachte en pakte mijn hand en trok me mee naar de slaapkamer. Ik deed het nachtlampje aan en zag naast het bed het slipje van Maaike liggen. Ook was het bed niet opgemaakt, wat aan het begin van de avond wel zo was. Mijn hart sprong een paar keer over en mijn lul schokte in mijn strakke spijkerbroek. Er moest hier wel wat gebeurd zijn. Ik kleedde me snel uit. Ook Maaike ontdeed zich van haar kleding.

Eerst deed ze haar laarzen uit. Het geluid van de ritssluitingen deden me sidderen. Vervolgens waren haar truitje en bh aan de beurt. Daarna ontdeed ze zich van haar rok. Wat ik al wist werd bevestigd, ze droeg geen slipje meer. Ik nam mijn lul in mijn hand en vroeg haar waar haar slipje was gebleven.

Die was zo nat dat ik die maar uitgelaten heb schat. Hoe kwam die zo nat dan? Als jij mij belooft dat je niet meteen klaarkomt vertel ik je alles tot in detail. Maaike begon te vertellen. Marga en ik zaten op de bank. Ik had de pabogids van te voren al binnen handbereik liggen. Na de koffie zei ik haar dat ze me wel even kon helpen om wat leuke lingerie uit te zoeken.

Oh ja leuk, misschien zie ik ook nog wat voor mezelf. We bladerden door de gids en ik zocht wat leuke slipjes uit waarbij ik mij uitvoerig liet adviseren door Marga. Ondertussen dreef ik in mijn eigen slipje, maar ik liet niets merken. Ik zocht een paar doorschijnende slipjes uit in het wit en zwart en een paar zwarte kousen. Voor Marga moest ik hetzelfde bestellen. We bladerden verder in de gids en kwamen bij de sexspeeltjes. Hier wil ik ook nog wat uitzoeken, ik ben wel aan iets nieuws toe.

Welke vind jij dat ik moet nemen? Marga wees een roze vibrator aan waarvan je de snelheid traploos in kon stellen. Ik vind deze wel lekker, zei Marga.

Oh heb je er ervaring mee, antwoordde ik adrem. Terwijl mijn vrouw aan het vertellen was over haar en Marga speelde ik ondertussen met mijn lul. Ik deed heel voorzichtig, want haar verhaal wond me zo op dat ik bij het minste geringste klaar zou komen.

Ook Maaike vingerde lekker haar kutje onder het vertellen en werd al weer aardig nat tussen haar benen. Mijn vrouw ging weer verder met haar verhaal. Nou eh ja ik heb hem zelf ook antwoordde Marga. Deze roze en een witte, maar ik gebruik meestal deze roze. Ik legde mijn hand iets boven haar knie en vroeg haar " dus jij denkt dat het wel iets voor mij is deze roze vibrator " Ik beleef er in ieder geval veel plezier aan zei Marga.

Terwijl ze dit zei liet ik mijn hand langzaam langs de binnenkant van haar benen omhoog glijden. Voordat ik hem bestel kan ik hem misschien wel een keer van je lenen om te kijken hoe het bevalt, zei ik en ondertussen liet ik mijn vingertoppen over het kruis van haar panty gaan. Ja natuurlijk, maar als je klaar bent wel een paar nieuwe batterijen erin, anders grijp ik mis, lachte Marga. Terwijl ze dit zei deed ze haar benen wat verder uit elkaar wat mij de ruimte gaf om haar kruis beter te strelen.

Mijn vingers gleden nu ongegeneerd over de panty en bewerkte het kutje van Marga. Kom mee naar mijn slaapkamer dan laat ik je mijn speeltjes zien, kan je kijken welke jij wilt lenen om uit te proberen. Ik deed mijn nachtkastje open en haalde mijn vijf speeltjes te voorschijn. Kies maar uit riep ik spontaan. Marga pakte een paarse vibrator met roterende kop en clitorisstimulator. Deze wil ik wel proberen zei ze en zette de vibrator aan.

Een zacht zoemend geluid vulde de slaapkamer en de roterende kop draaide langzaam in het rond. De aanblik van Marga met de bewegende vibrator in haar hand maakte mij nog geiler dan ik al was, zei Maaike.

Ik liet mijn hand onder de rok van Marga verdwijnen en stroopte haar panty naar beneden om daarna mijn hand in haar slipje te laten verdwijnen. Het kutje van Marga was inmiddels al behoorlijk nat en met mijn vinger bewerkte ik het stijve clitje. Marga stond met haar ogen dicht te genieten, terwijl de vibrator nog in haar handen bewoog. Voor mij waren er nu geen enkele belemmeringen meer en ik trok Marga naar mij toe.

Zachtjes duwde ik haar op het bed. Op het bed trok ik haar laarzen uit, gevolgd door haar panty. Daarna was haar truitje en bh aan de beurt. Ze lag nu enkel in een klein wit doorschijnend slipje met een flinke natte plek in het kruis. Ook het slipje moest er aan geloven en in een soepele beweging trok ik het uit.

Terwijl Maaike het hele verhaal aan mij vertelde lag ze heerlijk met haar ogen dicht haar soppende kutje te vingeren alsof ze het hele gebeuren opnieuw beleefde. Ook ik kon mij levendig voor stellen hoe het er uit moest hebben gezien en deed mijn best om niet onmiddellijk klaar te komen. Ja ja rustig zei Maaike. Toen ik haar slipje had uitgedaan zette ik mijn mond op haar kutje en likte zachtjes haar clitoris. Marga trilde over haar hele lijf en kreunde.

Dit moedigde mij aan om haar verder te likken. Ondertussen liet ik twee vingers in haar natte kutje verdwijnen. Marga duwde haar onderlijf omhoog tegen mijn tong aan en haar kutje kneep hard om mijn vingers die diep in haar staken. Toen ik even omhoog keek zag ik haar liggen met haar ogen gesloten en de vibrator trillend in haar hand.

Ik pakte de vibrator uit haar hand en ging met mijn benen wijd boven haar gezicht zitten. Ik zette de roterende kop tegen haar kutje en duwde hem naar binnen. Marga was inmiddels al zo geil dat de vibrator gemakkelijk in haar verdween. Toen de vibrator diep in haar kutje stak en het tongetje haar clitoris raakte voerde ik de snelheid op. Marga begon hard te kreunen en bewoog mee op het ritme waarop ik de vibrator bewoog.

Privehuis friesland sex maatje gezocht

Vingeren in kut vrouw wil gebeft worden Roodharig · School · 22 Sofia Valentine · Squirten · Strand · Tiener · Trio · Vingeren · 57 Vlaams · Voyeur · Zwanger . Sexvoorkeuren: Sex In De Buitenlucht, Vingeren, Gebeft worden een getrouwde vrouw, 40 jarige onderdanige vrouw wil graag als slaafje gebruikt worden. De jarige eigenaresse van een kledingzaak heeft nog een lekker kutje in de aanbieding voor Thomas. De jarige stort zich er vol in!.

Vingeren in kut vrouw wil gebeft worden