anaal nueken opa neukt tiener

... GROTE LUL IN KLEIN KONTJE SHEMALE ZOEKT

Anaal nueken opa neukt tiener

De dochter verteld het hele verhaal. Moeder vraagt zich af wat die jongen dan onder haar rok gezien moet hebben wat hem zo deed schrikken. Moeder bukt zich om onder de rok van haar dochter te kijken. En roept dan "Ja zeg kind toch Een Belg en een Hollander wonen elk al geruime tijd zo een vijftig meter van de grens, zonder eigenlijk echt contact met elkaar te hebben.

Op zekere dag echter zijn zij samen gelijktijdig in hetzelfde café en zitten aan de toog. Daar bespreken ze de dagelijkse gebeurtenissen in de grensstreek bij een fris pintje. Na meerdere van die frisse pintjes zegt de Belg plots zo om te lachen: Zeg gierigaard, doe er nog maar eens eentje op hé, 't is uw beurt. Nou zegt de Hollander,wij Nederlanders zijn helemaal niet gierig, wij zijn enkel zuinig. Om je een voorbeeld te geven Vorige maand had ik zin om een verrekijker te kopen.

Ik ging dus naar een winkel waar men dergelijke dingen verkoopt. De verkoper had twee soorten, één van honderd euro en één van tweehonderd euro. Vermits ik, naar mijn mening met deze van honderd euro voldoende ver zag, leek het mij nogal gek om er één te kopen van tweehonderd euro. Dus heb ik deze van honderd euro gekocht. Dat lijkt me logisch, zegt de Belg, en wat zie je dan zoals met die verrekijker?

Wel, zegt die Hollander, nu je er om vraagt, verleden week bijvoorbeeld zag ik jou in je keuken met je vrouw liggen neuken. Wel, zegt de Belg, had dan toch maar die van tweehonderd euro gekocht, dan had je gezien dat het jouw vrouw was. Nadien wordt de gegraven sleuf weer dicht gegooid.

Dit gaat zo de hele dag door. Vooraleer ze s avonds vertrekken komt een buurtbewoner bij die mannen en vraagt hen wat ze nu eigenlijk de hele dag gedaan hebben. Wel zeggen die mannen: Geroosterd brood Vader en moeder vinden dat de piemel van hun 8-jarig zoon nogal aan de korte kant blijft en besluiten met hem naar de dokter te gaan De dokter onderzoekt het kind deskundig en concludeert: Zorg er voor dat hij 's morgens veel geroosterd brood eet Even later komt zoonlief beneden om te ontbijten.

Moeder begroet hem en toont hem de gigantische stapel geroosterde boterhammen en zegt lachend: Een vrouw is het beu dat haar man iedere avond dronken thuis komt en zegt tegen een vriend van hem dat zij wil scheiden. Ach, zegt ie, zo erg kan het toch niet wezen. Geef hem nog 1 kans.

Niet boos worden op hem als hij dronken is, maar wees aardig, misschien gaat ie zich daardoor wel schuldig voelen en stopt hij daardoor met drinken. De volgende avond komt die man weer thuis, vreselijk zat. Maar ze begint niet, zoals gewoonlijk, tegen hem te schelden, maar in plaats daarvan schenkt ze wat te drinken voor hem in, pakt zijn pantoffels, maakt zijn overhemd los en stelt hem op zijn gemak. Op zwoele toon zegt ze: Wat denk je, zullen we lekker naar bed gaan? Ja, laten we dat maar doen', zegt ie, als ik nu naar huis ga krijg ik toch maar ambras met mijn vrouw!

Als ik nu stierf, zou jij opnieuw trouwen? Hou je er niet van getrouwd te zijn? Jawel, ik hou ervan! Dus, waarom zou je niet hertrouwen? OK, ok, ik zal wel hertrouwen als dat jou pleziert! En zou je met haar in ons bed slapen? Waar zou je anders willen dat we slapen? Zou je mijn foto's door de hare vervangen? En zou ze met mijn auto rijden?

Nee, ze kan niet rijden Een bejaard koppel zit op een zondagochtend in de kerk. Halverwege de dienst leunt de vrouw naar haar man en zegt: Wat moet ik nu doen? Als we thuis zijn zal ik een nieuw batterijtje in je hoorapparaat steken. Ken jij alle verkeersborden??? De directeur van Haacht, Heineken en Duvel moesten samen naar een conventie. Ze waren 's morgens om 7 uur veel te vroeg daar dus gingen een cafeetje binnen om eerst nog iets te drinken.

Eerst bestelde de directeur van Haacht 3 pintjes van zijn brouwerij en de heren dronken deze rustig uit Vervolgens deed de directeur van Heineken hetzelfde: Uiteindelijk vroeg de directeur van Duvel om nogmaals 3 Heinekens te tappen waarop beide andere directeurs met verstomming geslagen vroegen waarom hij geen 3 Duvels bestelde.

De directeur antwoordde hier rustig op: Haha ik weet niet of je het door hebt , maar je belegidt Belgen zo. Ik ken ze net iets anders: We zijn telefoonkabel aan het leggen maar onze 3e man, die de kabel moet leggen is ziek deze week Een lesbische vrouw komt bij haar gynaecoloog. Waarop de vrouw antwoordt: De vrijgezel gaat kijken in de frigo, vindt niks interessants en gaat naar bed. De getrouwde man gaat naar bed, vindt niks interessants en gaat kijken in de frigo.

Een man en zijn vrouw stappen een 5sterren-restaurant binnen. De ober komt en vraagt wat ze willen drinken. De ober is verbaasd, maar goed hij mag daar geen commentaar op geven. Na een kwartiertje komt hij terug en vraagt of ze hun keuze gemaakt hebben. En om te drinken mag je me een halve fles Petrus van geven".. Antwoord de vrouw opnieuw: En om te drinken een glas groentesap. Melding van de postkamer: Op 21 maart is de winterslaap voorbij en begint de voorjaarsmoeheid.

Sorry, chef" zegt de man, maar ik stond in de file. Geen idee, ik stond helemaal vooraan Goh, wat hebben jullie veel vliegen op kantoor! Die mensen doen toch niets. Ambtenaren zitten trouwens allemaal aan een metalen bureau Waarom is er in het gebouw waar ambtenaren werken in het midden van de inkomhal een doorlopende witte streep geverfd? Om te voorkomen dat diegenen die te vroeg vertrekken de andere die te laat toekomen, niet in de weg zouden lopen: In de klas moeten de kindjes een zin maken met het woord "hostess" erin.

Jantje zit al heel lang met z'n vinger te knippen, maar de lerares durft hem, Jantje kennende, niet goed aan het woord laten. Uiteindelijk mag hij toch aan de beurt. Ostess veute poepe meugde ma altaad roepe! Dokter, ik heb last van een steeds terugkerende droom! Vertelt u eens rustig hoe die droom gaat. Elke nacht droom ik, dat ik een kopje koffie ga drinken bij mijn jonge buurvrouw.

Ik ruk haar de kleren van het lijf, gooi haar op de keukentafel en neem haar lang en hard. Volgens de "Droomduiding" verlangt u ernaar in het midden van de nacht op een wit paard door een donker woud te rijden. Jantje lust zo graag koude patatjes met mayonaise. Op een dag mag hij met zijn ouders mee naar een groot trouwfeest, waar het eten in buffetvorm wordt opgediend.

Toevallig is zijn lievelingsgerecht er ook bij Door een speelse houding hoe zijn kinderen , stoot hij zijn bord van tafel. Jantje kruipt vlug onder de tafel en begint de gevallen patatjes op te rapen. Plots ziet hij een dame zitten, zonder slip en met haar? Dat diertje heeft zeker honger? Een dokter vraagt aan zijn stagiair om hem een voormiddag te vervangen Toen hij terug kwam vroeg hij natuurlijk of alles goed verlopen was.

Een man wil graag pater worden, maar hij houdt ook heel veel van sex. Hij gaat naar een klooster en vraagt aan de abt of dat te combineren is.

De man wordt heerlijk klaargezogen. Hij is zo verrukt dat hij onmiddellijk toetreedt tot de orde. Een man kan niet alles hebben: D Beweeg de muis van links naar rechts. Een pa leidt z'n domme zoon rond in z'n worstenfabriek.

Ge steekt er aan de ene kant varkens in en aan de andere kant komt er worst uit. Dat kan alleen uw ma. Een man maakt zich pas zorgen over de toekomst wanneer hij trouwt. Een succesvolle man is er één die meer geld verdient dan zijn vrouw kan opdoen. Een succesvolle vrouw is er één die een dergelijke man kan strikken. Om gelukkig te zijn met een vrouw, moet je haar veel liefde schenken en niet proberen haar te begrijpen.

Een man trouwt met de hoop, dat de vrouw niet zal veranderen, maar dat doet ze wel. Alles wat de man daarna nog zegt, is per definitie het begin van een nieuwe discussie.

Ha, eindelijk, ik heb zolang gewacht. Wil je dat ik wegga? Ik durf er niet eens aan te denken. Hou je van me? Heb je me ooit bedrogen? Waarom vraag je me dat? Wil je me kussen? Elke keer als ik de kans krijg! Zul je me ooit slaan?

Zo iemand ben ik niet! Kan ik je vertrouwen? Lees simpelweg de tekst van onder naar boven. Een vrouw van 46 krijgt een hartaanval en ligt in het ziekenhuis. Terwijl ze op de operatietafel ligt, dicht bij de dood, krijgt ze een visioen.

Ze ziet God en vraagt: Nu ze weet dat ze nog lang te leven heeft, loont het ruim de moeite. Na haar laatste operatie komt ze totaal gerenoveerd uit het ziekenhuis en wordt bij het oversteken van de straat gegrepen door een ambulance. In de hemel aangekomen vraagt ze aan God: Waarom heb je me omver laten rijden door die ambulance? Een fijntje vind ik: De drie Nederlanders kopen elk een ticket aan het loket, de drie Belgen kopen er samen maar één.

De Nederlanders zijn verwonderd: Je zult wel zien, antwoorden de Belgen. Op de trein komt deconducteur af. De drie Belgen gaan samen op één toilet. De conducteur controleert de kaartjes van de Nederlanders en alles is ok, hij komt bij het toilet, klopt op de deur en de Belgen schuiven hun ticket onder de deur.

De conducteur controleert het en schuift het terug onder de deur. De volgende dag nemen ze terug samen de trein. De Nederlanders kopen samen één ticket - de Belgen kopen er geen. De Nederlanders terug verwonderd: Op de trein komt de conducteur af. De drie Nederlanders gaan samen op één toilet. De drie Belgen gaan ook samen op één toilet, maar de laatste Belg klopt eerst op de deur van de Nederlanders. De Nederlanders schuiven hun ticket onder de deur Belgische verf Laats was ik in België en zag, terwijl ik op de bus stond te wachten, een Belg die zijn woning aan het schilderen was.

De man stond boven op een ladder te schilderen en elke keer als zijn kwast leeg was klom hij naar beneden en doopte zijn kwast in de verfpot die beneden op de stoep stond.

Nadat ik dat een tijdje had aangezien zei ik: Dan hoeft u niet steeds naar beneden om uw kwast in de verf te dopen. Een huurdoder wil een nieuwe kijker voor zijn sluipschuttersgeweer. Hij gaat naar zijn vaste wapenleverancier en die toont hem enkele modellen.

De huurling neemt het geweer met vizier en bekijkt de berg in de verte. Na enige tijd schiet hij in een kramp van het lachen. De man kijkt nog eens goed door de kijker en zegt dan: Een man is aan het wandelen in het bos en komt een andere man tegen die een boom aan het omhelzen is en tegelijk z'n oor stevig tegen de boom aandrukt. Hij is nieuwsgierig en vraagt de man waarom hij die boom omhelst, die zegt dat ie naar de muziek van de boom aan het luisteren is.

De man moet natuurlijk lachen en de andere man zegt dat ie ook eens moet luisteren. De man denkt zo van, ik ga die halve gare zen spelleke meespelen en hij omhelst de boom en legt z'n oor tegen de boom.

De andere man neemt z'n polsen vast en doet hem handboeien aan, neemt zen portefeuille, juwelen, autosleutels, doet z'n kleren uit en laat hem zo achter. De man doet gans z'n verhaal en de man schudt z'n hoofd met veel sympathie.

Hij loopt rond de man, kust hem achter z'n oor en zegt terwijl hij zijnbroek laat zakken: Een jonge man ging zijn grootouders bezoeken, en trof zijn grootvader aan buiten op het terras in een schommelstoel. Bij nader inzien zag hij dat zijn grootvader enkel gekleed was in zijn hemd, maar zonder broek of onderbroek. Opa riep hij verrast uit "Wat doe je nu????

Zijn grootvader keek gewoon langs hem heen zonder antwoord te geven. Opnieuw riep de jongeman: De oude man bekeek traag zijn kleinzoon,met weemoed in de ogen en zei En dit is nu een idee van Oma".

Een koppel, 25 jaar gehuwd, komt bij deze gelegenheid nog eens naar hun geboortedorp. Zij maken een wandeling door de velden. Toen zij op een bepaalde plaats kwamen, waar er een grote boom stond langs een wei, zei de man: Ben jij daar zeker van, vroeg zijn 'liefste'.

Heel zeker, zei de man. Ik ga zelfs meer zeggen, haar moeder stond erop te kijken. En, vroeg de vrouw verbaasd, wat zei die moeder? Een fotograaf, luisterend naar de naam "Gilbert", loopt op straat. Plotseling staat zijn moeder daar. Vervolgens verschijnt zijn vader ten tonele met een gekke hoed op zijn hoofd. Gilbert is verbaasd over de gekke hoed en zegt: Op dat eigenste moment treden er een Chinees, een Fransman, een Roewandees en een Amerikaan op de voorgrond.

Ze beginnen te zingen: Je moet niet proeven want, de soep is aangebrand, Gilbert reageert verontwaardigd en roept: De Janssen's konden geen kinderen krijgen en besloten een donor te zoeken om hun gezin uit te breiden.

Op de dag dat de donor langs zou komen, moest meneer Janssen op zijn werk zijn. Dus hij kuste zijn vrouw en zei: U kent me niet, maar ik ben hier om Ik verwachtte je al," onderbrak mevrouw Janssen hem. Mijn specialiteit zijn baby's. Kom alsjeblieft binnen en ga zitten. Meestal doe ik er eerst twee in de badkuip, één op de bank, en soms nog een paar op het bed. Vaak is de vloer in de huiskamer ook leuk. Dan heb je een groter oppervlak. Geen wonder dat het niet werkte voor mij en Harry.

Maar als we verschillende posities proberen, en ik schiet van zes of zeven verschillende hoeken, dan weet ik zeker dat U tevreden zal zijn over de resultaten. Het kan makkelijk binnen vijf minuten, maar dan weet ik zeker dat U daar niet tevreden over zal zijn. De fotograaf opende zijn koffer en pakte zijn album met babyfoto's. We moesten uiteindelijk naar het stadspark om het voor elkaar te krijgen. Overal om ons heen stonden mensen te dringen om het maar goed te kunnen zien. Het mens bleef maar schreeuwen en commentaar geven.

Ik kon me amper concentreren. Toen begon het donker te worden en moest ik het snel afwerken. Toen er uiteindelijk eekhoorntjes aan mijn gereedschap gingen knabbelen, moest ik alles wel weer snel terugstoppen. Nou mevrouw, als U er klaar voor bent, zal ik de standaard opzetten, zodat we aan de slag kunnen.

Hij is veel te groot voor mij om vast te houden wil ik goed kunnen schieten "Mevrouw? Goeie God, ze is flauwgevallen! Zou ik iets verkeerds gezegd hebben? Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite van het hotel heeft betreden, doet de bruidegom zijn broek uit en geeft het aan zijn kersverse bruidje met de woorden: Met een ietwat verbaasd gezicht doet ze wat hij zegt en merkt even later op: Hij gaat argeloos op haar verzoek in.

Het komt echter niet verder dan zijn rechter bovenbeen en moet dan wel opmerken: Aan mijn liefste meisje: Gedurende het voorbije jaar trachtte ik keer met je te vrijen. Ik ben daar 36 maal in gelukt, hetgeen overeen komt met 1 keer elke 10 dagen. Hierbijgevoegd een lijst waarom ik hierin niet méér slaagde: De 36 maal dat we het wel deden, was de daad niet bevredigend omdat: Aan mijn liefste jongen. Ik denk dat je de dingen wat door elkaar haalt. Hier zijn de redenen dat je niet méér deed wat je wou doen: Over de keren dat we het wél deden: De reden dat ik daar zo maar lag, was dat je er naast zat en dat je de lakens aan het neuken was.

Ik had het niet over de scheur in het plafond, maar wat ik wél vroeg was: De keer dat ik bewoog, was omdat je een scheet liet, en ik trachtte te ademen. Fokker gaat een vliegtuig ontwikkelen dat ook in modder kan landen. Dit toestel gaat zeer waarschijnlijk de modderfokker heten: Heb viagra uitgeprobeerd en heb het 4 uur en 15 minuten volgehouden. Zei tegen mijn vrouw dat ik voor die 15 minuten extra geen viagra ga slikken: Ik reed afgelopen nacht op de snelweg tamelijk gehaast want ik was moe en wilde naar huis.

Zie ik plots een geel mannetje langs de weg staan huilen, die mij gebaart te stoppen. Ik stop, ga ernaartoe, en vraag wat eraan scheelt. Ik gaf hem een boterham en reed verder Even later zie ik langs de weg een rood mannetje staan huilen, wuivend of ik aub wil stoppen. Min of meer tegen mijn zin stop ik en vraag wat eraan scheelt. Ik geef het mannetje een blikje cola en rij weer verder Ik weet net op tijd te stoppen en vraag boos wat ie moet. Ik ben groen, kom van pluto, ben homofiel, kettingroker en mijn sigaretten zijn op.

Boos zeg ik "Hier heb je een peuk, verder zoek je t maar uit! Ook deze gebaart mij te stoppen. Ondertussen behoorlijk gerriteerd stop ik weer, stap uit, ga naar het mannetje toe, en roep: Waarop het mannetje antwoordt: Een man komt met een schaap onder z'n arm de slaapkamer binnen waar z'n vrouw in bed ligt te lezen. Z'n vrouw kijkt op, fronst haar wenkbrauwen en zegt: Een man komt op zijn werk binnen met een joekel van een blauw oog. Zijn collega vraagt aan hem wat er gebeurt is , en hij doet zijn verhaal.

Ik heb een bevroren diepvries kip op mijn gezicht gehad. Oh ja , zegt zijn collega , leg eens uit. Awel , mijn vrouw was in de diepvries aan het kijken , en ze had een kort rokje aan , en ik heb haar langs achter genomen. Zo , zegt zijn collega , heeft ze dat dan niet graag? Jawel zegt hij , maar niet in den Aldi supermarkt. Kleine Patrick vroeg voor zijn verjaardag een fiets met 10 versnellingen.

Wij kunnen een nieuwe fiets echt niet betalen. Toen hoorde ik mama vragen om te wachten omdat zij ook kwam! Peisde gij serieus da k' ik hier alleen ga blijven met een lening van Der is een gast van een jaar of 22 en die gaat zijne nieuwe auto halen in de garage.

Hij staat daar naast zijn fonkelnieuw karretje en vraagt aan de verkoper een goed middel om het koetswerk zo lang mogelijk mooi te houden. Die verkoper denkt, amai, weer zo ene, en zegt: Zogezegd, zo gedaan, en die jongeman gaat die pot kopen. NAdien gaat ie even bij zijn vriendin langs en zet zijne pot vaseline op de kast. Vermits het al etenstijd is, gaan ze eerst aan tafel en er volgt een uitgebreide maaltijd.

Na de maaltijd staat er natuurlijk een hele grote afwas. Wie gaat er nu de afwas doen? Ikke nie zegt de jongen, ik ben de gast.

Ikke nie zegt de vriendin, ik moet bij mijne schat blijven. Ikke ook nie zegt de moeder, ik ben de gastvrouw. En ik ook nie zegt de vader, want ik ben de heer des huizes. Wel zegt de vader, we maken een akkoord. We zeggen niks meer en de eerste die een woord zegt moet de afwas doen. OK, iedereen akkoord en ze zitten daar al een half uur zonder iets te zeggen. De jongen staat op, gaat naar zijn lief, en geeft haar een goeie beurt.

Er wordt niks gezegd Na weer een half uur gaat de jongen naar de moeder, en geeft haar ook een beurt. Geen woord wordt er gezegd. Het wordt de jongen teveel en hij denkt, ik ga mijnen auto eens insmeren. Hij staat recht, neemt zijne pot vaseline van de kast, waarop de vader zegt: Ik sta al een half uur op de bus te wachten Ik zat op haar schoot, en ruste uit.

Ik zat op haar, schoot en ruste uit. Op een morgen komt een man terug van een vistochtje van verschillende uren en besluit om een dutje te doen. Ondanks het feit dat ze niet vertrouwd is met het meer, besluit zijn vrouw toch om de boot van haar man eens te gebruiken. Ze vaart een eindje op het meer, gooit het anker uit en leest een boek. Plots komt er een man, de terreinbeheerder langs met zijn boot. Hij vaart tot naast de boot van de vrouw en zegt, 'Goede morgen mevrouw.

Wat bent u aan het doen? Ik ben aan het lezen' 'Ja, maar u hebt al het gereedschap. Voor zover ik weet, kunt u er op elk ogenblik mee beginnen. Ik moet u een bekeuring geven en uw materiaal in beslag nemen'. Voor zover ik weet, kunt u er op elk ogenblik mee beginnen ', zegt de vrouw. Di Rupo, Onckelinx en Milquet vliegen over Belgique in een privé jet. Di Rupo wendt zich tot Onckelinx en zegt: Om niet onder te doen zei Milquet: De piloot zucht en zegt tegen zijn copiloot: Onze Guy Verhofstadt komt in Antwerpen en bezoek de rosse buurt.

Wanneer hij een knappe blondine ziet vraagt hij haar hoeveel "het" kost. Weet je niet wie ik ben? Ja, natuurlijk, zegt het meisje, jij bent onze eerste minister, maar daarom moet ik het nog niet voor minder doen. Nee, teveel, zegt hij en gaat verder. Dan komt hij een knappe brunette tegen. Ook hier dezelfde vraag Teveel, roept hij, het zou voor jullie een eer moeten zijn om de premier te mogen ontvangen! Wel, zegt de brunette laten we het op een akkoordje gooien: Vraagt het ene hoertje aan het andere: Zegt het andere hoertje: Een moslim komt te overlijden en gaat naar de hemel.

Hij is zeer opgewonden, want zijn leven lang heeft hij verlangd naar het ogenblik dat hij eindelijk Mohammed zal ontmoeten. Hij komt aan de hemelpoort en ziet een man met een baard. Mohammed zit nog wat hoger. Uiterst gelukkig omdat Mohammed hoger zit dan Petrus, begint onze moslim de ladder te beklimmen.

Boven ontmoet hij een andere man met een baard. Fantastisch, en onze vriend vliegt de volgende ladder omhoog. Boven gekomen, ziet hij alweer een man met een baard. Mohammed zit op de hoogste verdieping.

De volgende ladder wordt in een ijltempo beklommen en boven staat een statige man met een baard. Maar je ziet er nogal vermoeid en dorstig uit. Wil je soms wat drinken? Hoe kun je zien dat een blondje een vibrator gebruikt? Dan heeft ze kapotte voortanden. Omdat morgen het nieuwe schooljaar er weer is: De vader van Jantje moest op school komen voor de ouderavond.

De leraar zei tegen Jantjes vader: Hij haalt geen enkele voldoende! Zulma was zwaar ziek en moest berecht worden. Is e Jupiler ook goed? Er werd getelefoneerd en na het gesprek kwam Baziel nog heviger wenend binnen.

In de Arbeidsbemiddeling moest Baziel weer al eens een formulier invullen. Er stond een vraag: Een Frans madammeke kwam op Baziel zijn hofstede. En Baziel in zijn beste Frans: Zonder sleutel, moest hij aanbellen.

Zulma riep van achter de deur: Baziel zag een pastoor met een 'col romain'. Zei hij tegen Zulma: Een man van 85 wilt nog eens seks hebben met zijn jarige vrouw. De voetbal wedstrijd Belgiê - Ijsland gaat niet door: Ijsland had geen reserves meer op de bank: Dan zal 't niet alleen aan Ijsland liggen dat de wedstrijd niet doorgaat Twee zestigers praten met elkaar over ouder worden.

Ze gebruiken allerlei trucjes om het te verbergen. Als je wilt weten of je vrouw hardhorig wordt, ga dan op tien meter van haar vandaan zitten en stel een vraag. Als ze niet antwoordt ga je op vijf meter afstand zitten en stel de vraag opnieuw, dan op twee meter en tenslotte op één meter.

Terwijl vrouwlief in de tuin de was ophangt, gaat hij op een tiental meter van haar vandaan zitten en vraagt: Hij verkleint de afstand met ongeveer de helft en stelt de vraag opnieuw: Hij komt nog dichterbij zitten en vraagt: Hij begrijpt er helemaal niets van, gaat naast haar staan en vraagt luid en klaar: Een afrikaanse vrouw gaat bij de gynaecoloog op bezoek en legt zich neer op de tafel. De dokter onderzoekt haar en zegt plots: Ze zegt tegen haar man: Hey juppekes Het is wit en het ontploft Wat is het Een oudere man in Louisiana was eigenaar van een boerderij met een grote vijver in de achtertuin.

Die was uitstekend geschikt om te zwemmen. Daarom maakte hij de omgeving mooi zuiver en zette er tafeltjes en stoelen en plantte bomen en struiken. Op een avond neemt de boer een emmer om in de achtertuin wat fruit te gaan plukken.

Als hij bij de vijver komt hoort hij roepen en lachen. In het water ziet hij een groepje jonge, naakte vrouwen. Hij kucht eens zodat de meisjes hem opmerken en verschrikt naar het midden van de vijver zwemmen. Een van de meisjes roept: Een man gaat bij de dokter en vraagt om zich te laten steriliseren.

Heb je dat met je thuis besproken? Hey juppekes Het is wit en het is rond Wat is het Ei bakken Een vrouw is eieren aan het bakken als haar man thuis komt. Hij loopt de keuken in en begint meteen te roepen: De vrouw is compleet overstuur en gilt: Waarom roep jij zo?

Wat is er met je aan de hand? De man draait zich om en zegt heel kalm, terwijl hij de keuken verlaat: Gewoon om je duidelijk te maken hoe het aanvoelt als jij naast me zit in de auto. De juf in de klas wil weten welk het beroep van vader is van de verschillende leerlingen.

Ze vraagt aan Mieke wat het beroep van haar vader is en zei antwoord "slager" Dan vraagt ze het aan Bart, mijn vader is postbode antwoord Bart. Tenslotte komt de juf bij Jantje uit en zei vraagt aan jantje wat het beroep van zijn vader is; Jantje antwoord "mijn vader is ruiter in Damascus" De juf enigszins verbaasd laat dit over zich heen gaan, maar wil toch het fijne hier van weten. Na de les gaat Jantje naar de poort van de school waar zijn moeder hem komt ophalen. De juf denk bij zichzelf, ik ga het eens aan Jantje zijn moeder vragen.

Mevrouw, zei de juf. In de klas hadden we een voorstelling van het beroep van vader van de verschillende leerlingen. Jantje vertelde mij dat zijn vader zijn beroep"Ruiter in Damascus" is. Onozel manneke zegt zijn moeder , zijn vader ligt met een druiper in't Erasmus;. Een arm vrouwtje schreef een brief aan God, met als adres "Hemel", waarin ze euro vraagt om om haar huurschuld af te betalen. De sorteerders van de Post weten geen raad met het adres en maken de brief open.

Ze zijn zo ontroerd door het lot van het arme vrouwtje, dat ze met de pet rondgaan. Zo halen ze euro op. Dit bedrag doen ze in een envelop met een briefje van "God" erbij en sturen het terug aan het oude dametje. Een week later ontvangt de Post weer een brief gericht aan God, adres: Ze maken de brief weer open en lezen: Als u nog iets kunt missen, stuur het dan niet meer via de Post, want die rotzakken hebben er Euro uit gepikt…": Twee vrienden zitten op café gezellig een pintje te drinken.

Jules drinkt van zijn pint, denkt na en zegt: Twee buren staan met elkaar te praten over het leegpompen van de ene buur zijn mazouttank.

Dat is nu de 2é maal in 4 jaar. In allebei de gevallen had ik deze net laten voltanken, dat zijn kostelijke keren geweest. Ik voel met u mee, 6jaar geleden ben ik drie maal bestolen geweest. Maar ik heb er iets op gevonden en sindsdien is er geen mazout meer gestolen. Awel, gaat het mij nog vertellen, alle tips zijn welkom, die situatie hangt mij de keel uit??!!

Zijt gij helemaal zot geworden, dan moeten ze zelfs niet meer zoeken Ik heb dat plakkaat niet boven mijn mazouttank gezet maar boven mijn septische put. Dit jaar hebben ze op die manier reeds 2 maal mijn beerput gratis leeggezogen. Ergens in Wallonië staat een groepje stadsarbeiders een sigaretje te roken aan een bloemenperkje waar ze onkruid moeten wieden. Op de rugzijde van hun werkkledij staat een mooie Vlaamse Leeuw geborduurd.

Een Brusselaar komt voorbij en fronst de wenkbrauwen. Enigszins geïntrigeerd door dit beeld, vraagt de Brusselaar: Vele jaren terug was er een kasseilegger, die werkte bij een kleine aannemer. Toen werkte men nog van 7 tot 17 uur, zonder werkbarak. Rond 9 uur ging de arbeider zijn boterhammekes opeten op de rand van de boordsteen.

Kwam daar plots een mooie nette dame langs, ze vroeg of hij geen zin had om zijn broodjes op te eten bij haar thuis, zij woonde toch maar enkele meters verder. Als dat niet hindert voor u zei de kasseilegger, bijlange niet, kom maar mee Bij de dame in kwestie een kopje warme koffie, toen vroeg de dame of hij geen zin had om eens mee naar boven te gaan, ja maar zij hij, hindert dat niet, bijlange niet zei ze.

Dus hij ging mee naar boven, het bed in en de activiteiten gingen beginnen, toen ging de dame het bed uit en nam een potje, ik wil er bij u eerst wat witte zalf aandoen zei ze, geen probleem voor de arbeider, dus Op de middag, weer zijn broodjes gaan nuttigen, maar weer was de dame daar Weer mee met haar, warme koffie, weer naar boven, witte zalf eraan en boem Om 3 uur in de namiddag weer hetzelfde, warme koffie, naar boven, witte zalf en boem.

Toen onze arbeider op maandag opnieuw begon te werken was zij daar weer, Opnieuw warme koffie, mee naar boven, witte zalf en boem. Toen vroeg onze vriend aan haar, madammeke ben jij getrouwd? Uwe vent is dat niet veel meer in bed of zo? Geen probleem zei ze. Ja maar zei hij wat is dat dan toch? Je vraagt me 3 keer per dag mee naar binnen voor warme koffie, dan altijd mee naar boven, dan nog altijd die witte zalf aan mijne charel, Ach meneer is zich vragen aan het stellen, wel makker ik zal u dat eens uitleggen zei ze.

Veur wat est madammeken? En hebde soms een idee of aanwijzingen die naar de dader kunnen leiden? En waarom denkt ge dat? Ik heb alles zelf moeten doen! Ook verkracht Een studente zit met half gescheurde kledij en haar haren dooreen te wenen.

Op dat moment komt haar kotvriendin binnen die schrikt en zich over het meisje ontfermt en vraagt wat er gebeurt is. Heb je je dan niet verzet tegen hem? M'n pas gelakte nagels waren nog niet droog!! Ik was vandaag bij de visboer en er was een leuke dame voor mij aan de beurt en die aan de visboer vroeg: Een dame komt per vliegtuig terug uit vakantie in Zwitserland.

Ze zit naast een priester. Tijdens de vlucht geraken ze aan de praat en zo komt het dat ze de Pastoor om een dienst vraagt: Ik zal er invoerrechten op moeten betalen. Kan u mijn ladyshave niet verbergen in uw soutane? En ze geeft hem de ladyshave. Aangekomen op Zaventem passeren ze langs de douanepost en de douanier vraagt aan de priester: Op een feestje van bejaarde mensen komt een oud koppeltje binnen.

Bij het minste dat er is antwoord het oude ventje met ja mijn schatje, ja zoeteke, ja poezeke endat gaat zo eindeloos door bij het minste zegt het oude ventje van die troetelnamen.

Al die bejaarde mensen hebben al vlug nog maar een gespreksonderwerp, zo van dat is toch een lieve man zo na al die jaren troetelnaampjes aan zijn vrouw geven alsof het nog een tiener op vrijersvoeten is.

Zit daar een ander oud vrouwtje al heel de avond te denken van als onze Charel zoiets maar eens zei, en hoe meer ze er aan dacht hoe meer ze er het fijne van wou weten. Na nog een uur naar die troetelnaampjes te hebben geluisterd kon ze het niet meer houden en ging naar de vrouw om te vragen hoe ze haar man zover had kunnen krijgen.

Wel was het antwoord: Er wordt een bank overvallen en de overvaller neemt enkele mensen als gijzelaars. In de loop van de overval verliest hij op een bepaald moment zijn masker.

Hij zet het dadelijk terug op maar vreest dat hij zal herkend worden. Daarom vraagt hij aan een van de gegijzelden: Dan wendt de overvaller zich tot een tweede gegijzelde en vraagt ook aan hem: Aan al de mama's , Ik was aan het wandelen met mijn 3 jarige dochter. Plots raapte ze iets op van de grond en wou het in haar mond steken.

Ik pakte het van haar af en vroeg haar om dat niet meer te doen. Toen keek ze me vol bewondering aan en vroeg: Jij bent zo slim! Dat hoort bij het examen om mama te kunnen worden. Als je daar niet voor slaagt mag je geen mama worden. Een mooi jong meisje heeft een vaginaal probleem.

Ze stinkt naar "den ajuin". Ze gaat naar de gynaecoloog om zich te laten onderzoeken en vertelt dat ze hier erg mee verveeld zit! Steeds op het moment dat ze met een vriend tot een intiemer moment komt haakt die af.

Elke vriend gaat er van lopen. De dokter onderzoekt haar, neemt ook een uitstrijkje en laat dit op het labo onderzoeken. Uiteindelijk wordt er niets gevonden. Het arme kind blijft zitten met haar "intieme ajuinaroma". Ze geraakt gedeprimeerd, krijgt de ene ontgoocheling na de andere, gaat met vrienden niet meer uit enz.

Op een bepaald moment krijgt ze er weer moed in en vliegt er weer in. Tijdens een receptie ontmoet ze een mooie adonis. Die man ziet dat mooi kind ook wel zitten en zegt tegen haar: Ik stel voor dat we samen iets gaan eten. Het meisje vraagt wat er scheelt waarop hij antwoordt: Ik stel voor dat we naar mijn appartementje gaan en dat we ons daar wat amuseren. Ze trekken naar haar slaapkamerke..

Hij doet dat behaatje uit, het slipje volgde al vlug. Dan doet zij zijn slip uit. Beiden liggen poedelnaakt in dat beddeke. Een zachte hand zakt tussen haar benen. En de man duikt onder lakens Maar plotseling springt hij terug boven de lakens en hapt hevig naar lucht. Zij dacht bij zichzelf: Daarop vraagt ze aan hem: Een man van 85 ligt beneden in de kamer op z'n bed.

Hij is ernstig ziek en heeft niet lang meer te leven. Op een geven moment wordt hij wakker en ruikt een heerlijke geur vanuit de keuken. Hij roept een paar keer z'n vrouw, maar die hoort hem niet.

Uiteindelijk krijgt hij zo'n trek in een plak cake dat hij besluit om toch maar zelf naar de keuken te gaan. Met veel moeite weet hij al kruipend te keuken te bereiken. Met z'n laatste krachten probeert hij een plak cake van het aanrecht te pakken, maar op dat moment krijgt hij een gigantische klap op z'n hoofd..

De moderne seksuele voorlichting aan de kinderen van deze tijd. Zeg me eens, hoe ben ik ontstaan? Papa en mama zijn elkaar tegengekomen in een cybercafé. Papa heeft in de toiletten van dat cybercafé een verbinding gemaakt met mama. Op dat moment heeft mama een paar downloads gedaan van de memoriestick van papa. Toen papa klaar was met het uploaden, stelden we vast dat we geen firewall hadden gebruikt. Aangezien het te laat was om te cancelen of te deleten, zaten we na negen maanden met een virus!!

Een man wordt door de politie aangehouden tijdens een controle. Eerste keer met een condoom De eerste keer met een condoom kan ik me nog goed herinneren. Ik ben een doos gaan kopen in de apotheek. De overigens zeer jonge en mooie apothekeres kon onmiddellijk zien dat het voor mij de eerste keer was. Ze gaf mij een doos en vroeg mij of ik wist hoe ik dit moest gebruiken. Ik heb haar eerlijk gezegd: Het is voor mij de eerste keer.

Daarbij zei ze dat ik mij steeds moest vergewissen dat het goed bevestigd was. Ik was serieus aan 't blozen! Zij heeft rondgekeken om te zien of er geen klant aanwezig was, en zei tegen mij: Waarna ze de deur op slot deed. Ze nam mij bij de hand en leidde mij naar de winkelkamer. Maar het was duidelijk dood geboren Ze aten het meteen op, en dwongen mij daarbij zelf aan dit ritueel deel te nemen. Omdat ik zo vele verschillende persoonlijkheden had, werd ook dit traumatisch gebeuren, samen met vele andere traumatische gebeurtenissen in mijn leven, keurig netjes heel diep weggestopt in mijn onderbewustzijn; verzegeld en afgegrendeld van mijn bewustzijn.

De waarheid over mijn leven zat achter slot en grendel. Op een avond, nadat we terugkeerden naar mijn grootvaders huis, waren op de een of andere manier alle ervaringen die me de stuipen op het lijf joegen, toch niet zo netjes achter slot en grendel weggesloten.

In een wanhoopsdaad belde ik mijn moeder op, en vroeg haar mij te helpen. Mijn grootvader was erg gewelddadig, maar mijn vader was zo trots op de menselijke technologie die ik bezat, dat hij de ene na de andere demonstratie gaf. Ik danste naakt op de tafel bij vergaderingen en verrichte vele seksuele pleziertjes voor veel van mijn grootvaders medewerkers. In de tussentijd gebruikte mijn vader me steeds vaker om aan contanten te komen, of ook wel als diensten voor wederdiensten.

We kwamen er plotseling financieel zo goed bij te zitten dat we zelfs buiten de deur konden gaan eten, wat beslist een extraatje was dat we ons vroeger niet konden veroorloven. Een stad in de Franstalige Canadese Provincie Quebec. Er waren daar veel meer teenagers in training. Het voelde als een gevangenis. Ik denk dat ik er ongeveer een week was, je had er niet echt besef van tijd en het moest wel winter geweest zijn, want het was frisjes en de bomen waren kaal, er lagen overal bladeren op de grond.

Deze plek was ver van de bewoonde wereld en lag niet op de weg ergens naartoe, dus eventuele pottenkijkers konden gemakkelijk onmiddellijk worden herkend als indringers. Voor het oog van de buitenwereld waren wij ongehuwde moeders. We moesten zelfs kussens tussen onze broek proppen, en zo nu en dan het dorp ingaan, om die schijn hoog te houden.

Ik sliep met andere meisjes in een wit gebouw met betonnen vloeren en britsen met matrassen die in een rechte lijn in de ruimte stonden. We namen allemaal braaf de medicijnen die ze ons elke morgen gaven. De mensen die met ons werkten wisselden dagelijks, zowel de mannen als de vrouwen. Niemand werkte ooit twee dagen op rij met ons.

We aten de avondmaaltijd en daarna moesten we allemaal naar bed. Dan kwam er iemand ons een verhaal vertellen. Ze behandelden ons als een kudde koeien en wij volgden allemaal klakkeloos hun instructies op. Er was geen ergernis of ontevredenheid, alleen maar complete gehoorzaamheid. Mij werd geleerd hoe ik elegant moest lopen, met een boek op mijn hoofd, en ik moest kunnen hurken zonder het boek te laten vallen, en dan weer overeind komen.

Ik werd ingedeeld om te werken met bandopnames van vreemde talen in een kleine geluidskamer die uitgerust was met koptelefoons. Zo ging ik Frans leren.. Er werd een spiegel voor me geplaatst om in te oefenen, om bepaalde klanken te produceren. Alle instructies werden steeds via geluidsapparatuur aan mij doorgegeven. Zelfs de aanwijzingen voor hoe je een klank moest produceren.

Toen ik eenmaal door had, hoe je de klanken produceert, kon men daar heel eenvoudig talenkennis aan koppelen. Omdat ik gebruikt zou gaan worden in het buitenland, moest ik hun talen en gewoontes leren en kennen en ermee vertrouwd raken. Er werden mij films getoond via een projector op een scherm. Ik zag veel verschillende films over weer even zoveel vreemde landen met de bedoeling de noodzakelijke bijpassende cultuur op te pakken.

Toen ik later op mijn reizen met Henry aankwam in deze exotische landen, was ik vertrouwd met hun culturele achtergrond, zodat ik mezelf niet kon blameren. Informatie werd in grote hoeveelheden ingebracht in ons systeem voor gebruik op een latere datum.

Henry Kissinger bezocht me daar niet. Hij zei dat hij misschien even langs zou komen om te kijken hoe het met me ging, maar dat deed hij nooit.

Mijn moeder verzorgde mij en zei dat ik de griep had. Ik had hoge koorts en was behoorlijk de weg kwijt. Ik kon zelfs mijn ogen niet focussen. Ik voelde me uitgeput en zo ziek dat ik niet eens kon slapen, en dus lag ik doodziek in mijn bed, en bad dat ik mocht doodgaan.

En opnieuw meneer Rice.. Het was ook tijdens een zomervakantie dat Meneer Rice, onze vrijmetselaars buurman, mij opnieuw voorstelde aan zijn dochter Joanie Rice, die voor de vakantie overgekomen was vanuit haar tegenwoordige woonplaats White Plains, New York. Ze was een stuk ouder als ik, en een zeer attractieve jonge vrouw. Het was ook in die dagen dat mijn grootmoeder van moeders kant in een rusthuis opgenomen moest worden, en mijn moeder bezocht haar elke dag, en dus bleef Joanie bij mij om op mij te passen en met me te spelen bij het zwembad in de afwezigheid van mijn moeder.

Het leek aan de buitenkant allemaal als een prettige regeling, maar haar aanwezigheid was ook weer afgesproken werk, en diende slechts voor mijn verdere programmering. Ik hoorde dat woord steeds weer opnieuw en opnieuw. Zij leerde mij sociale etiquette en om gedistingeerd te spreken, goede manieren, en ze was er ook altijd om mijn stemprogrammering te begeleiden als de mannen arriveerden met hun apparatuur.

Bij die gelegenheden hield zij mij samen met die mannen tegen de bank gedrukt, terwijl ik gedrogeerd werd. Dan werd er een soort band om mijn hoofd gespannen, die ze uit een zwarte koffer haalden, die vol zat met allerlei apparaatjes, waaronder heldere lampen en machines die verschillende geluiden en instructies bevatten.

Er werden namen van politici in mijn hoofd geplant en natuurlijk met de bijbehorende instructies ingeprogrammeerd om spontaan aan geheugenverlies te gaan lijden als ik deze namen op de radio of tv hoorde of de gezichten op tv zag, zodat ik bij vol bewustzijn nooit zou weten waar ik in verzeild geraakt was, of dat die mensen zelfs deel uitmaakten van mijn leven.

Enige jaren later, werd ik naar haar luxe glamoureuze woning gevlogen in New York. Palmen Mijn vader kocht een eigendom in het stadje Twenty-nine Palms en bouwde een klein huisje op het woestijnachtige achterliggende land. Ergens gedurende een weekend zei mijn vader ineens dat mijn moeder wat tijd voor zichzelf nodig had, omdat haar moeder nog maar pas gestorven was. Ik zelf was ook verdrietig omdat oma gestorven was. Mijn meesters vertelden mij dat ze regelrecht naar de hel ging, hetgeen zou blijken uit het feit dat ze zelf gezien hadden dat het bloed uit haar gezicht kwam.

Ze stierf aan hoge bloeddruk, die de bloeding veroorzaakt had. Ze zeiden dat ze naar de hel was, maar ik hoopte nog dat ze terugkwam zodat we haar weer konden opknappen. Hoewel het gezegd mag worden, dat ook mijn grootmoeder zo nu en dan deelnam aan mijn misbruik, wist ik toch wel, dat oma eigenlijk een hele lieve rustige, vriendelijke vrouw was, die mijn moeder erg graag mocht, en die nooit iemand opzettelijk bij haar volle bewustzijn zou hebben kwaadgedaan. Ik werd door mijn vader, mijn broers en nog wat mensen meegenomen naar het huisje in Twenty-nine Palms dat wat verder weg lag in de woestijn.

Eerst voerden ze me dronken en toen trokken ze de kleren van mijn lichaam. Vervolgens werd ik naakt aan enkels en polsen vastgebonden en de touwen werden weer met pennen in de grond vastgezet zodat ik in het zand lag, met mijn gezicht omhoog.

Armen en benen gespreid lag ik in de bakkende woestijnzon. Ze leken hiervan ontzettend opgewonden te raken, mijn vader schilderde een satanisch pentagram en een groene swastika op mijn lichaam. Later op de dag, toen het al donker begon te worden, goot mijn vader gasolie in een wijde cirkel om mij heen en toen het eenmaal echt donker was geworden, stak hij een lucifer aan en een vuur rondom mij begon te branden. Ik dacht nog dat ze mij wilden braden.

Toe stopten ze een meer dood dan levende zanderige pad in mijn mond en zeiden dat ik die daar moest laten. Mijn broer Rik rende rond het vuur in een vlaag van uitzinnige vrolijkheid en mijn broer Jim was ook van de partij.

Toen werd ik verkracht door hen en al hun vrienden. Mijn huwelijk stond al vast toen ik 13 was..! Ik ging nu naar de Hale middelbare school, die zich tegenover onze kerk bevond, de Eerste Presbyteriaanse Kerk van Woodland Hills.

Op zekere dag dat mijn moeder mij van school ophaalde, stelde ik haar aan Graig voor. Toen Graig weg was, en ik bij haar in de auto zat, kondigde mijn moeder aan: Ze zei dat ze dat gewoon wist. Ik heb er verder nooit meer naar gevraagd.

Een ritueel, uitgevoerd in de Eerste Presbyteriaanse Kerk bezegelde ons lot. Al snel werden we samen aan vele zeer geavanceerde programmeringmethodes onderworpen. Witte bestelbussen als programmeerplaatsen… Grote witte bestelbussen met mannen in keurige kostuums pikten ons op, op verschillende locaties in Ventura en Oxnard-Californië, en stuurden ons naar achteren in de bus. Gespecialiseerd materiaal in aktekoffers en andere grotere apparatuur stonden daar op ons te wachten.

Ze sloegen Graig gewoonlijk direct voor mijn neus in elkaar, om mij te laten zien wat een slappeling hij werkelijk was, en hoe machtig zij waren en om duidelijk te maken dat zij de baas waren, en dat wij NIETS te zeggen hadden. Elektroshock werd op ons beiden gebruikt. We werden beiden om beurten gedwongen machteloos toe te zien in een soort van verdoofde toestand, terwijl de ander werd gemarteld in voorbereiding op onze programmering.

De onderlinge band die gevormd werd door gezamenlijk martelingen te moeten ondergaan en dit alles van elkaar te moeten gadeslaan was er een met een heel bijzondere diepgang. Het ontwikkelde onbewust gevoelens van saamhorigheid. We ondergingen deze hel samen, en dat versterkte alleen maar het gevoel, dat we hier nooit meer uitkwamen. Nadat ze ons voldoende uitgeput hadden, bonden ze ons vast in supermoderne stoelen en sloten ons aan op elektrodes. In feite werd er een hele lijst van liedjes in ons hoofd geplant die allemaal op zich voorgeprogrammeerde gevoelens moesten opwekken.

Deze lijst werd door de jaren heen geregeld bijgewerkt en gecultiveerd, afhankelijk van de emoties of welk gedrag er van mij verwacht werd. Deze liedjes waren een van de sterkste maatregelen van totale controle, en creëerden letterlijk de gevoelens voor Craig, die ik lang voor mijn eigen gevoelens gehouden heb, maar in werkelijkheid slechts gecreëerde gevoelens waren die slechts een doel dienden: Het bovenstaande schijnleven werd nog eens extra brutaal verstoord door voorvallen als dit: Mijn broers en hun stevig gespierde vrienden onderschepten ons als we na een afspraakje ergens parkeerden om te zoenen.

Ze sleurden Craig dan uit de auto en sloegen hem helemaal verrot, terwijl ze hem duidelijk maakten dat hij geen seksuele avances mocht maken bij mij.

Dan pakte een van die mannen mij vast en verkrachtte mij in het bijzijn van Craig, terwijl ze hem vlakbij vasthielden, en hem daarmee alweer in een machteloze positie manipuleerden, waarbij hem nog maar eens te meer duidelijk werd gemaakt dat hij mij niet kon helpen.

Craig moest mij als een robot afleveren op een van te voren opgegeven adres, mij overdragen aan andere mannen, en vervolgens een stap opzij doen, terwijl ik mijn boodschappen afleverde of hen seksuele bevrediging schonk.

Het was zijn taak er voor te zorgen dat ik op de juiste tijd op het juiste adres en bij de juiste persoon werd afgeleverd. En gedurende vele jaren, was dat ook echt exact het enige wat hij deed. Bob Hope Ik had geen seks met Bob Hope in het begin.

Bob zei dat het wachten hem goed zou doen. Hij liet me ook steeds mijn nieuwste acts showen. Hij zei dan bijvoorbeeld: Ik kwam er ook vaak in gezelschap van Bob, en het was daar dat ik werd geprostitueerd aan een vriend van Bob, Sammy Davis Jr. Kennedy — JFK Gedurende een demonstratie van het hoogstaande niveau van de technologie die toegankelijk was voor iedereen die de rangen wilde vullen, toonde Henry een meesterlijke diapresentatie over de Mind Control technologie.

Eerst liet Henry een dia zien van mij terwijl ik gewoon in mijn alledaagse leven was in Californië. De mannen waren duidelijk diep onder de indruk van het getoonde materiaal. Anderen hadden stiekeme gedachten aan een eigen seksrobot, die hun karweitjes en pleziertjes gemakkelijker en aangenamer konden maken. Aanvankelijk kreeg iedereen slechts een piepklein tipje van de sluier te zien, om eerst eens vast te kunnen stellen wie er eigenlijk wel serieus geïnteresseerd was.

Gewoonlijk gingen er tientallen vergaderingen op oppervlakkig niveau aan vooraf, voordat er überhaupt enige echte ter zake doende informatie werd vrijgegeven. Die informatie werd alleen gegeven aan de mensen die hun hoofd zo diep in de strop staken, dat ze onmogelijk nog terug konden trekken. Henry droeg me op om nauwkeurig alles wat JFK zei en deed te onthouden zodat ik dat nadien kon terug vertellen aan Henry. Henry had zijn handen vol aan JFK, want zoals hij zelf zei: Het leek Henry in het begin daarom het beste om gewoon maar wat tijd met de president door te brengen, zodat hij aan mij gewend raakte.

Ze spraken wel, maar het waren duidelijk elkaars tegenpolen en hadden eigenlijk altijd meningsverschillen en gingen vaak behoorlijk tegen elkaar te keer. Maar Henry, en in het bijzonder Bob als degene die de weg baande, kwamen bij JFK toch zover dat hij mij accepteerde. Toen we eenmaal binnen waren, begon Henry op hoog niveau strategische plannen te smeden. Dat wil zeggen, pas nadat ik seks gehad had met JFK.

JFK was een romanticus en leek aardig verstrengeld te raken in al de boodschappen die ik hem overbracht. De boodschappen gaven hem een goed gevoel en Henry wilde dat hij zich goed voelde bij mij en machtig. Ik bracht boodschappen van de Raad over op het allerhoogste niveau, boodschappen die waren verzonnen door Bob en Henry, die Henry mij zelf inprogrammeerde en omdat hij alle toegangscodes voor de Raad zelf bedacht had, was dat voor hem een koud kunstje.

JFK en de voorbereidde oorlog..! Ze waren een oorlog aan het voorbereiden via JFK, zonder diens wetenschap. Een grote oorlog, die niet alleen Amerika zou raken maar de hele internationale gemeenschap. Ik was geprogrammeerd om te vragen: Er waren veel van deze mannen die nog veel meer gebruik wensten te maken van mijn services, maar ik was getraind om hen door te verwijzen naar mijn baas.

Niet meer, niet minder. Dan werden ze onmiddellijk overgeheveld in hun eigen persoonlijke limo, dus niemand wist ook maar iets. Henry blijft mij trainen.. Hij werkte dan onderweg de hele weg met mij achter in de limo, nadat hij de chauffeur te verstaan had te geven: Hij maakte soms ook aantekeningen om dingen verder uit te werken of te onthouden. Hij tekende diagrammen en plattegronden, terwijl ik vertelde, of hij raakte mijn voorhoofd aan met het topje van zijn vinger en begon me te instrueren voor toekomstige opdrachten.

Veel van mijn werk gebeurde op deze manier, gedurende ritten van A naar B, meestal net voor of net na dat ik gebruikt was op het Witte Huis of op andere plaatsen. Het was gemakkelijk en tevens een veiligheidsmaatregel, en hij kon zijn tijd verantwoorden door te zeggen ik was onderweg van A naar B. Dit was voor beiden een goede oplossing. Voor Henry was efficiënt gebruik van tijd erg belangrijk.

Hij zei me eens: Volledig verzekerd van het feit dat ik niets zou doorvertellen omdat ik nooit door de beveiliging van de programmering heen kon komen, die nodig was om deze gesprekken te kunnen herinneren. Ja, zo noemde hij mij. Ik droeg een bruingele lange jas die door mijn moeder gemaakt was, toen ik onderweg was voor mijn eerste ontmoeting in de Sovjet Unie. Hij vertelde me ook dat mijn moeder steeds vlak bij me was, en dat ze me kracht en volwassenheid gaf, en dat ik me verbonden met haar kon voelen doordat ik de jas droeg, die zij voor me gemaakt had.

Ik denk dat Henry probeerde mijn emotionele leeftijd wat op te vijzelen, die op dat moment tien jaar was. Hij monterde me mentaal op door me emotioneel aan mijn moeder te verbinden. Raar was, dat alles wat van wol was altijd zo jeukte op mijn lichaam, en ofschoon Henry mij onder hypnose trachtte van mijn jeuk te genezen, niets mocht baten. Het enige wat hielp was voering aanbrengen. Dus mijn wollen jas moest gevoerd worden voordat ik naar Rusland vertrok.

Zo af en toe was er zelfs een andere seksslavin bij me en als we dan bij de slaapkamer aankwamen zei hij: Dan ging hij zelf achterover liggen in afwachting van ons tweeën om hem te stimuleren, waarna hij in een onverzadigbaar dier veranderde. Jack zei dat hij me trainde voor de toekomst. Ik had geen idee wat dat inhield.

Hij zei dat ik mijn land een grote dienst bewees door me te ontfermen over de behoeften van zijn leider. JFK had een slank gespierd lichaam met een stevig behaarde borst. Hij deed aan fitness op een roeimachine. Toen we eens samen in bed lagen zei hij opeens: JFK hield van anale seks, net zoals zijn broer Ted. Nadat hij ontdekte dat ik het ook met zijn broer Ted deed, vroeg hij mij hoe zijn broer nu eigenlijk werkelijk was.

Toen ik hem vertelde dat Ted me altijd erg veel pijn deed, zei hij: Zijn ouders hadden zoveel geld, dat ze hen naar scholen stuurden die hen het beste leken, en er was weinig onderling contact. Hij vertelde dat hij zich vaak eenzaam gevoeld had toen hij opgroeide en dat hij meer contact had met en meer sympathie voelde voor de dienstmeisjes en de kindermeisjes die hem min of meer opgevoed hadden. JFK over de Kennedyclan.. Het was meer als een hernieuwde kennismaking met vreemden, dan dat ik het gevoel had familie te ontmoeten.

Het was voor iedereen pijnlijk, want we hadden werkelijk niets gemeenschappelijks om over te praten. Ik was ook vervreemd van mijn broers, want wij woonden niet samen, dus als we bij elkaar kwamen, waren we eigenlijk als vreemden voor elkaar.

Meestal tegen het einde van de vakantie waren we weer dikke maatjes, zoals echte broers, maar dan was het weer tijd voor iedereen om zijn eigen leventje weer op te pakken en alles begon weer van voren af aan. Daar voegde hij aan toe: Ze hadden gewoon iemand nodig die luisterde.

En daar was ik in geprogrammeerde staat heel erg goed in. JFK heeft me nooit fysiek pijn gedaan of verwond. Hij was niet gewelddadig, alleen erg wild seksueel, maar nooit op een misdadige manier zoals zijn broer Ted. JFK vond alle seks fijn. Hij hield van afwisseling, geen vaste routine, iets verveelde bij hem snel en hij bleef steeds naar nieuwe uitdagingen zoeken, we hadden seks op veel verschillende plekken.

Hoe riskanter, hoe beter. We hadden zelfs eens seks in een openbare wasruimte in DC, dat nam de geheime dienst hem niet in dank af. Jack zei hen rustig te blijven en te bedaren, en dat hij niets mankeerde en dat iedereen zijn baan nog had. Als dan de kersenbomen in volle bloesem stonden, dan rook het zo lekker zoet. De agenten van de geheime dienst liepen dan vlak achter ons. Het leek er veel op dat ze niet graag dienst draaiden met JFK, want hij was nogal onvoorspelbaar en speelde het spel niet altijd volgens hun regels.

De buitenlucht en de beweging deden hem goed, zei hij. De agenten van de geheime dienst klaagden over vermoeidheid en hadden er de grootste hekel aan om Maar als de president het gebouw verliet, moesten ze hem overal volgen.

Jack, zoals iedereen John Kennedy noemde, smokkelde me dan naar zijn kamer en waarschijnlijk had vaak niemand zelfs maar een idee dat ik daar was. Zoals ik al zei, hij hield ervan om de spanning er in te houden. Soms kon ik amper verstaan wat Jack zei, vanwege zijn accent en op andere momenten kon ik de eerste tijd helemaal geen stom woord verstaan vanwege het oorverdovende lawaai van de helikopter waar ik mee gebracht werd.

Mijn gehoor was dan enigszins verdoofd, alsof ik oormoffen droeg. Ik voelde me zo ontzettend veel ouder dan mijn werkelijke leeftijd, maar ik was fysiek volledig ontwikkeld toen ik in de vijfde klas zat. De karakters die waren ontwikkeld om bij JFK te zijn, waren gecreëerd om veel ouder over te komen dan mijn werkelijke leeftijd. Gedurende mijn jaren op Hale middelbare school, kwam het voor dat Henry mij voorprogrammeerde en mij naar JFK stuurde om een boodschap over te brengen, terwijl ik geprostitueerd werd aan JFK.

Maar ik was ook cheerleader en werd zijdelings ook aan de jongenscoach geprostitueerd. Ik had enige vriendinnen die samen met mij bij de meidenpadvinderij zaten en een daarvan was Beth.

Ik mocht nooit naar gewone feestjes waar jongens en meisjes samen kwamen. Ik noemde hem dus John Feeeee John F. Beth had echter al oudere zussen, en die telden in de ogen van mijn beschermende moeder als volwassenen, dus mocht ik zo nu en dan bij Beth blijven slapen als haar moeder niet thuis was.

Op zekere dag liep ik met Beth naar huis na school, zij woonde vlak bij die school, en we gingen spelen, luisterden naar grammofoonplaatjes tot ik plotseling overstuur raakte en zei dat ik naar huis moest. Beth zei dat haar moeder er niet was om mij naar huis te brengen met de auto, en ze wilde niet dat ik alleen ging, maar ik belde met de telefoon in de keuken een nummer en een gele taxi met zwart-witte blokken als op eens schaakbord kwam naar het huis en nam me mee. Beth volgde me naar buiten en riep nog: Ik werd naar het LAX vliegveld gebracht.

Dat vliegveld was destijds een flink stuk kleiner dan nu, maar werkte toen ook al volop op vrijdagen en weekenden met veel inkomende en uitgaande vluchten. De chauffeur zette me af bij de TWA en vroeg of ik verder nog hulp nodig had, en ik zei: Ze vroeg me nog of ik wist waar ik naartoe moest en wees me in de richting van de juiste uitgang. Ik vloog meestal TWA. Hij had seks met mij op de terugweg van mijn opdracht, maar niemand had ooit seks met mij vóór JFK.

Het waren veelal dezelfde piloten op deze vluchten en die kenden mij, en zij waren van hogerhand geïnstrueerd om een oogje in het zeil te houden, zodat ik altijd veilig aankwam. Ik rolde mezelf meestal op in de eerste klas tot een balletje en sliep de hele lange vlucht. Toen ik in DC aankwam op het vliegveld, werd ik ontvangen door verschillende mensen. Nu was het een blonde dame in een uniform die me begeleide naar een klaar staande limousine, waar ze de achterste deur opende om me in te laten stappen.

Ik ging zitten en zij zette mijn tas vlak naast me. Dit was nog voordat ik Craig ontmoette, ik was elf of twaalf jaar oud, en nog onderweg naar de vijfentwintig. Ik werd niet regelrecht naar JFK gebracht, maar naar het gebied waar de Lincoln Memorial Tours de seksritten plaatsvonden. Een Limo dook op en ik werd door een hand naar binnen gewenkt. Eenmaal binnen zag ik dat John Feeeeee daar zat. Hij begon me te kussen en zijn hand gleed in mijn hemd waar hij mijn borstjes omsloot en streelde.

Toen maakte hij mijn b-htje los, en duwde mijn hemd omhoog en begon op mijn tepels te sabbelen. Hij zei dat hij echt enorm geil werd van stevige jonge borstjes en hij omcirkelde mijn borstjes met zijn vingertoppen.

Ik vond het niet leuk als ik zijn trouwring aan zijn vinger zag terwijl hij dat deed, want zelfs onder mind control wist ik wie zijn vrouw was en Henry had mij opgedragen haar voorbij te streven en daar voelde ik me slecht bij.

Die dag nam JFK het initiatief. Nog net voordat de chauffeur het geblindeerde raam tussen zijn afdeling en de onze sloot zei hij: Ik verdien het ook om een eigen leven te hebben. Hij genoot ervan met zijn tong over mijn buikje te gaan, want zo zei hij: Hij noemde het goudbrons. Na enige tijd klopte JFK op het tussenraam en zei tegen de chauffeur: Hij had de sleutel van de kamer al op zak en ging meteen naar binnen.

Het was niet de allermooiste plek, maar hij zei: En daar moest hij zelfs om lachen. Hij ging zitten en stak een sigaret op en zei dat hij van het uitzicht wilde genieten, daarmee instruerend dat ik mezelf voor hem moest uitkleden. Langzaam kleedde ik mij uit, eerst mijn bloes en dan mijn rokje.

B-htje en daarna mijn nylons die aan een kanten jarretelgordeltje bevestigd waren en als laatste mijn broekje. JFK stopte mijn vingers in mijn vagina, terwijl ik een been languit op het bed had gespreid, terwijl het andere been ervoor zorgde dat ik overeind bleef. Dan stopte ik mijn vingers in mijn mond en hij sprong op, kwam naar me toe, omhelsde me en zei: Het voelde stijf aan alsof het te zwaar gesteven was, dan streelde ik zijn harige borst en zijn buik en vertelde hem dat zijn harige borst me opwond.

Daarbij stopte ik weer een vinger in mijn mond als een verlegen schoolmeisje. Hij legde me achterover op bed nadat hij de lakens had teruggeslagen en begon mij te likken. Ik vertelde hem hoe heet ik daar van werd en kronkelde van wellust over het bed, terwijl ik kreunde.

Hij zei dat ik hem duizelig maakte en kwam naar mijn mond en kuste me hartstochtelijk, bijna ruw. Dan kwam hij in me en bevredigde zichzelf. Meteen nadat hij klaargekomen was, trok hij zichzelf terug en verontschuldigde zich min of meer door te zeggen: Hij kleedde zich aan en ging fluitend de deur uit.

De chauffeur parkeerde de limo pal voor de deur. Hij stapte uit en opende de deur voor ons, we stapten in en vertrokken. De chauffeur zette hem af bij een andere limousine die geparkeerd stond bij een hele verzameling geheim agenten die zich allemaal afvroegen wáár in Hemelsnaam de President gebleven was.

Hij sloot de deur achter zich en liep midden tussen de wachtende mannen zonder nog op of om te kijken. Deze agenten waren echt behoorlijk kwaad op hem. Ik zag dat hij met veel handbewegingen sprak om ze te kalmeren. JFK ontsnapte heel vaak aan zijn Geheime Dienst-agenten.

Ik hoorde een van hen eens zeggen: Henry liet mij nadenken over de verschillende nummers van de uitgangen, als bij nummers op billiardballen. Ik hoefde slechts alle nummers te volgen en één nummer er tussen uit te pikken, namelijk het nummer dat op mijn ticket stond. Dat nummer moest ik blijven volgen totdat ik niet meer verder kon, dan rolt de billiardbal vanzelf in het zakje.

Het kwam toch wel voor dat ik de weg kwijt raakte, maar er was altijd wel iemand die te hulp kwam. Het leek wel alsof er altijd iemand in de buurt was die over me waakte. Eenmaal aan boord van het vliegtuig zocht ik mijn slaapplekje op en sliep de hele weg terug. Tijdens die slaap werd ik weer teruggebracht in mijn eigen wereld, zodat ik afgehaald kon worden door mijn moeder. Er was meestal eerst een taxi, en die chauffeur nam me dan mee een blokje om, en vertelde me dat mijn moeder elk moment hier kon zijn om mij op te halen.

Naderhand weer teruggekomen op de plek van vertrek, stond dan mijn moeder op mij te wachten. De chauffeur reed pas weg als ik met mijn moeder in de auto wegreed. Iedereen waakte er steeds goed over dat ik op de juiste plaats werd afgeleverd en aan de juiste persoon. JFK was mijn eerste presidentiële opdracht. Nadat ik al met Bob Hope had moeten seksen die al een eind in de vijftig was, was een jonge president helemaal zo slecht nog niet.

Sharon was het type dat gecreëerd was om met JFK samen te zijn en vanwege de realiteit die speciaal voor haar gecreëerd was, had ze zelfs veel gemeen met hem. Zoals het feit dat we beiden Katholiek waren, en afkomstig van een rijke achtergrond. Bob organiseerde eens een uitstapje voor JFK naar Key Biscane om een tijdje met mij alleen te kunnen zijn. Bob nam me mee, om voor hem te zorgen, om hem gelukkig en tevreden te maken en aan zijn seksuele wensen te voldoen.

De agenten van de geheime dienst stonden buiten, terwijl JFK zich eerst ging scheren. Ik zat op de rand van de tafel en keek naar hem. Ik giechelde en omhelsde hem, terwijl hij voor de spiegel stond met een belachelijk klein wit handdoekje om zijn middel. Ik likte de scheercrème van zijn gezicht en hij legde mij vriendelijk uit dat je niet verondersteld wordt scheercrème op te eten.

Ik dacht dat het slagroom was, wat ik vaker had gegeten tijdens porno-filmopnamen; dus onbewust had mijn programmering het overgenomen en was dit programma beginnen te werken.

Daarin wist ik alleen maar: Misschien dat JFK geleerd had hoe om te gaan met rare situaties, omdat hij een zus had die naar het leek geestelijk gehandicapt was. Ze lieten haar niet veel buiten komen, en later was ik zelfs blij dat ze haar steeds buiten reünies hielden, want ik wist niet wat er met haar was en hoe daar mee om te gaan.

Om mijn strakke lijntje te bewaren werd mij niet langer toegestaan om veel suiker te eten of te snoepen. Er was een periode geweest dat ik de hele dag door betrapt werd met mijn hand in de koektrommel en nu werd me geleerd dat ik er misselijk van zou worden, dat de zoetigheid niets met mij te maken wilde hebben en weg zou lopen als ik het wilde pakken.

Zoetigheid kan veel harder rennen dan jij, dus staak je pogingen maar, je krijgt het toch nooit meer te pakken. Voor dat men met deze programmering begon had ik me ziek gegeten aan zoetigheid, dus dat was een hele omschakeling. Mijn moeder was vroeger ook altijd kwaad op mij omdat ik de hele dag snoepte en vrijwel geen gezonde maaltijd naar binnen kreeg. Maar als ik probeerde te eten, voelde ik me daarna altijd meteen ziek. Katholieke meisjes werden geacht zich netjes te gedragen en Jack had nooit klachten over mijn gedrag.

Hij was ondeugend, hardhandig en hij kietelde me nogal vaak, niet zelden net zo lang, tot de tranen van het lachen over mijn wangen rolden. Dan legde hij mij op het bed, kuste mijn traantjes weg en begon met me te vrijen. Hij vond mijn korte haar zo leuk, hij zei dat het klasse had, en dan speelde hij ermee werkte hij mijn kapsel volledig door elkaar en dan liet ik het maar weer opnieuw doen.

Toentertijd had ik nog geen idee hoe ik zelf mijn haar moest verzorgen. Dat hoefde ik ook nooit, ik had mijn privè-kapster, een vriendin van de familie kwam bij ons thuis om het te wassen, knippen, krullen of stylen. Na het vrijen renden JFK en ik in onze blote kont rond, spelend als schoolkinderen, en als het later op de avond donker werd, liepen we het strand op met de agenten van de Geheime Dienst altijd enige passen achter ons.

Tjonge, wat hadden die een uitzicht!! Ze zwaaiden soms naar me, als ik omkeek om te zien of ze er nog waren, terwijl ik me voorbereidde om JFK onder handen te gaan nemen. Ik ging niet naar zijn slaapkamer, maar in plaats daarvan hadden we seks in een kamer naast de keuken met twee bedden erin.

Ik droeg een kort wit topje en laag vallende witte heupjeans, waardoor mijn buiknavel bloot was en hij zei dat dat hem opwond. Zijn uitspraak klonk enigszins vreemd, grappig, vanwege zijn accent, maar zo totaal niet passend bij de man in zijn functie. Ik was slank en gebruind en hij zei dat hij het erg mooi vond dat mijn buikje zo mooi plat was. Nadat we een vluggertje gemaakt hadden, moest ik me weer haasten om mijn kleren weer aan te krijgen en als de bliksem te maken dat ik weer weg kwam.

Hij opende dan de deur en keek in de hal of de kust veilig was, en zei dan: Hij maakte dan meestal een kwetsende, neerbuigende opmerking over JFK en zei dat ik mijn kleding beter moest fatsoeneren.

Ik knoopte in de haast mijn bloesje wel eens scheef dicht, Henry fronste dan enigszins geërgerd zijn wenkbrauwen en instrueerde me de boel goed in orde te brengen. Ik deed vlug wat me gezegd werd.

Ik kon het toch niet helpen dat JFK me zo gehaast had. Ik verdenk hem ervan dat hij van dat gedeelte net zo genieten kon als van de seks. Hij hield gewoon van de adrealineshock door zijn lichaam. Het liep één keer écht bijna verkeerd af, toen Jackie op zoek was naar JFK en hem riep op de gang: Ik kon het geluid van haar schoenen over horen gaan van het zachte tapijt op de houten vloer in de slaapkamer.

Ik zat in de kast toen zij binnenkwam en vroeg: Hij zei dat hij er eentje kwijt was. Jackie vroeg hem naar boven te komen en hij zei: Hij moet toch ergens zijn.

Deze keer was hij nog passioneler dan ervoor. Hij leek te gedijen op adrealinestoten. Als ik wegging werd ik veelal door mannen van de Geheime Dienst begeleid tot een plaats uit het zicht waar een limo stond te wachten, behalve wanneer Henry buiten op me stond te wachten. Er waren kleine blauwe vaasjes met bloemetjes achterin zijn glimmende zwarte auto. Er zat een klein lampje naast en je kon de bloemen zelfs in het donker zien.

Als ik na een van deze ontmoetingen onzin uitkraamde of seksueel getinte opmerkingen maakte, gebaarde Henry met een ritssluitbeweging langs zijn mond dat ik stil moest zijn, en dan wist ik dat ik stil en gehoorzaam moest zijn. Henry hield niet van herrie en kinderen, en om die reden had hij mij geleerd stil te zijn en welgemanierd.

JFK was echter luidruchtig en erg speels en als ik daar net van terugkwam, was het soms wat lastig om over te schakelen, totdat Henry me weer onder controle had.

Waarom JFK en zijn broer Robbert vermoord werden. JFK had banden met Frank Sinatra en zijn groep. JFK nam een meningsverschil tussen hem en de Maffia mee naar het Witte Huis en probeerde zijn politieke macht als President aan te wenden om zijn vijanden ten val te brengen.

Hij ging publiekelijk achter de hele Maffia aan, maar in feite ging het hem slechts om een bijzondere tak van de Maffia waar hij een appeltje mee te schillen had. Publiekelijk moest hij natuurlijk zeggen dat hij achter de hele Maffia aanzat en achter alle onderwereldfiguren, om hem wettelijk in staat te stellen te doen wat hij eigenlijk van plan was. Dat was niets anders dan de Maffia die de Kennedy Clan dwarszat onderuit te halen.

Ik hoorde Joe Kennedy sr. Niet lang daarna overleed Joe Kennedy sr. Joe Kennedy was erg gecharmeerd met het huwelijk van Jackie met Jack, want Jackie bracht een partijgeest van de Maffia met zich mee die Jack ten goede zou komen en daarmee de Kennedy dinastie.

Dat is in ieder geval wat ik hem hoorde zeggen. Joe Kennedy had veel op met connecties bij de Maffia, zoals zijn vriend J. Morgan, die een belangrijke Maffia maat was en tevens supporter.

Ze ondersteunden in feite elkaar. Zijn zoons waren slordig en onverschillig, en namen de regels van de Maffia niet al te serieus. Het was zoals oom Frank Sinatra zei: Vanaf mijn geboorte had Oom Charlie met zijn Maffia contacten in de wapenhandel, en met zijn drugsconnecties en munitiehandel over de hele wereld, mijn hele leven zwaar beïnvloed, bepaald en aangestuurd. Het was vroeger nog zo, dat de Maffia degenen waren die het grote geld binnenhaalden en de connecties hadden.

Diverse onderwerelden steunden elkaar zoals bondgenoten dat bij vreemde landen doen. Zij waren de macht achter De Raad en aanvankelijk eigenlijk zelf juist degenen die De Raad zoveel macht verschaften omdat de Maffia als een kliek met en tegen elkaar werkten. De Maffia was in die beginjaren het orgaan dat zorgde voor de belangrijkste inkomsten, maar later werden ze door De Raad min of meer langzaamaan buiten spel gezet, omdat De Raad meer en meer over geavanceerde technologieën begon te beschikken en een uitgebreid netwerk van informanten die uiteindelijk over de Maffia heenwalste.

De Maffia had daar geen antwoord op. De Raad wist de verschillende partijen van de Maffia voor hun eigen karretje te spannen om er zelf rijker en machtiger van te worden. Toen De Raad eenmaal over de macht beschikte om de grote sprong naar het grote geld te wagen, waren ze de Maffia vele malen te slim af door geavanceerd gebruik te maken van Mind Control technologie en kregen daarmee de Maffia onder controle.

Het was een wedstrijd tussen de sterkste en de slimste, en De Raad won. Morgan en anderen waren allen lid van een machtige ondergrondse groepering.

Ze creëerden hun eigen inkomsten en hun eigen wetten en ze wisten precies waar ze zich aan te houden hadden om in leven te blijven en om de bal in eigen corner te houden. Maar de spelregels werden plotseling totaal veranderd door de onstuitbare macht die door De Raad handig werd bestuurd doordat ze het succes van de Maffia voor hun eigen gewin aanwendden.

Mensen zoals Jack JFK die niets voor deze nieuwe spelregels voelden en gingen dwarsliggen, werden opgeruimd. Meestal als ik naar JFK werd gestuurd in een opdracht, dan werd ik van tevoren helemaal volgestopt met informatie van de diverse Maffiabazen zoals Ome Frank Sinatra.

JFK stuurt me naar de Maffia.. Ik kreeg instructies voor JFK zoals: Ik was bang, heel erg bang, dat als JFK niet naar hem zou luisteren, dat ze dan ook hem zouden vermoorden.

Maar hij leek deze dreigementen of deze mensen nooit serieus te nemen, wanneer dan ook. Ik nam hen nog veel serieuzer nádat JFK was vermoord. Het was op slag duidelijk dat ze geen gevoel voor humor hadden en dat als de Maffia zei dat je iets moest doen of je zou vermoord worden, dan kon je dat beter maar doen, of je werd inderdaad vermoord.

Ik hoorde oom Frank vaak praten over de rangen binnen de Maffia. Hij sprak eigenlijk altijd met Maffia leden in mijn bijzijn ik hoor mezelf dit dus eigenlijk allemaal niet te herinneren! Henry had een nieuw soort machtsmiddel waar de Maffia aanvankelijk niets van snapte, totdat ze een paar keer goed de vingers gebrand hadden. Toen was de boodschap duidelijk. Maar er moest wel wat serieus werk verzet worden om deze macht te bewijzen, zoals ik tegen wil en dank hoorde: Toen waren de banken en de kranten al overgenomen en gereorganiseerd door De Raad en door hen die door De Raad op die nieuwe directieplaatsen waren geplaatst.

Dat was tevens de tijd dat er nieuwe technologiën uit de hoge hoed getoverd werden zonder einde, iets waar de Maffia absoluut geen kaas van gegeten had. Het nam ze de wind uit de zeilen. Dit alles speelde zich af gedurende de er en er jaren, toen ik nog een teenager was en langzaamaan volwassen begon te worden. Ik luisterde naar, en sloeg alles op, wat mijn baas Henry Kissinger, mij instrueerde.

Op zekere dag op kantoor zei Henry: De allermachtigsten hebben andere plannen met hem. Op dat moment wist ik dat hij de Dood bedoelde… Henry zei: Toen JFK werd vermoord zeiden mijn meesters tegen mij: Om mij een duidelijk voorbeeld te geven vroeg de man in pak: Dus wie zou jou missen? Niet eens je eigen moeder. Dan werden de meest gruwelijke horrorscènes er uitgepikt, en die werden dan door gebruikmaking van liedjes min of meer in mijn geheugen gestanst met de woorden: Marilyn Monroe En om deze dreiging kracht bij te zetten begonnen ze weer van voren af aan met folteren om mij geprogrammeerd doodsbang te houden en onder hun controle.

Wat niet iedereen weet is dat Marilyn net als ik een sekslavin was van de president. Zij was er al voor mijn tijd.

Het verhaal ging dat Marilyn Monroe een van de eerste geprogrammeerde presidentiële modellen was, gecreëerd onder mind control om als seksslavin voor de president en in Hollywood dienst te doen.

Terwijl ik niet de fysieke schoonheid bezat die Marilyn Monroe had, had ik wel de hersen archieven en alle verdere noodzakelijke connecties om de belangen van mijn bazen te behartigen. Voor mijn opdrachten vertrok ik, als ik niet vanaf het LAX vliegveld opsteeg, vanaf het Van Nuys vliegveld, het John Wayne vliegveld of vanaf lokale helikopterterminals die op diverse daken van hoge gebouwen in Los Angeles waren gestationeerd.

Mijn moeder bracht me weg, en haalde me ook weer op en bracht me weer tot leven als ik na een opdracht totaal in de war was, en zowel mentaal als emotioneel weer op krachten moest komen. Ze probeerden mij iets te laten eten, als ik dat niet kon, of ze stopte me in bed. Dan nam mijn moeder de leiding van me over en ik was altijd blij weer thuis in mijn eigen schone bed te liggen. In mijn poging een gevoel van veiligheid in te bouwen, sliep ik altijd met mijn rug naar de muur, dat gaf me een veilig gevoel.

Er was NIETS dat ik liever wilde voor mij dan dat deze nachtmerrie over zou zijn, dat mijn moeder of iemand mij kon beschermen tegen deze gruwelijke ervaringen, maar noch mijn moeder, noch iemand anders slaagde daar ooit in. Ik zal alles wat binnen mijn macht ligt doen om deze gruwelijkheden tot stoppen te brengen, zodat mijn dochter, mijn zonen en andere kinderen die in de toekomst nog geboren worden binnen onze familie dit niet langer hoeven mee te maken.

Ik weet zeker dat zelfs de Maffia met hun uitgesproken onvoorwaardelijke toewijding ten aanzien van hun eigen familie dit zal begrijpen en mij zal vergeven. Ik bid tot God, dat hij jullie de gevolgen van jullie daden duidelijk maakt. Johnson, van vice-president naar president.. Johnson was een lange stevige man. Hij had een leesbril. Ik kan me hem nog herinneren zittend achter zijn bureau en lezend tot diep in de nacht. De rest van de kamer was donker met uitzondering van de leeslamp waarbij hij zat te lezen.

Hij droeg altijd een hoed, zelfs binnen. Hij legde mij uit dat zijn hoed een Statson was, en dat dat, waar hij vandaan kwam, het neusje van de zalm was. Zijn kleren roken naar Eau de Cologne, zijn pakken waren veelal grijs of bruin en hij droeg graag laarzen. Hij droeg grote witte zakkerige boxershorts en die zagen er nooit fris uit, wat je van een persoon in zijn positie toch eigenlijk wel zou mogen verwachten. Hij droeg een brug met een paar valse tanden in zijn mond, rookte meestal sigaren en heel af en toe een pijp.

Bij deze gelegenheid, lag ik al in bed in de verduisterde hotelkamer terwijl hij aan een bureau zijn krant ten einde zat te lezen. Toen maakte hij het licht uit en kwam naar het bed, waar ik in een dikke pyama gerold lag, omdat het koud was in de kamer. Alles wat Lyndon aanhad waren zijn bruine sokken en zijn boxershort. Hij had zijn kleren op tafel en op een stoel gelegd, en terwijl hij naar het bed toeliep haalde hij zijn penis door de gulp in zijn boxershort naar buiten, trok mijn hoofd naar zich toe en commandeerde: Hij stond daar hijgend van plezier en hij klaagde dat hij te ver voorover moest buigen, dus kwam ik overeind en ging voor hem zitten op mijn knieën en liet hem klaarkomen.

Hij kwam in mijn mond en genoot ervan mij alles te zien doorslikken. Daarna pakte hij mij tegen zich aan als een teddybeertje en hij genoot ervan als ik zijn rug streelde.

Eens moest ik het bed uit om voor hem een sigaar aan te steken, maar aangezien ik nog maar een kind was, kon ik daar helemaal niets van. Ik hoestte de longen uit mijn lichaam en stikte bijna, maar ik bracht hem zijn sigaar, brandend en wel.

Ik gaf hem de sigaar en hij zei: Hij wilde nog niet gaan slapen en vroeg me de tv aan te zetten om nog wat tv te kijken. Hij trok nooit zijn sokken uit, ook in bed niet. Op een keer dat ik bij LBJ was vroeg hij me dingen over school, en het leek me dat hij genoot als ik daarover vertelde.

Lyndon hield van jonge meisjes. Ik was vrij vaak bij hem. Er was een keer dat mijn vader me meenam naar Texas, op de terugweg van Iowa. Bij die gelegenheid liet LBJ zijn Cadillac met open dak zien. Hij had die geparkeerd staan in een schuur een stuk achter het huis, om hem vrij van stof te houden.

Want zo schold hij: Hij dronk bier onder het rijden en terwijl hij reed moest ik hem pijpen en hij zei nog: Ik ben een expert hierin, weet je nog wel?

LBJ rook niet prettig, hij had altijd een zware mannengeur. Hij zwaaide zijn arm over de rugleuning van de stoel en we reden precies net zo lang rond als dat er nodig was om hem aan zijn gerief te helpen.

: Anaal nueken opa neukt tiener

Anaal nueken opa neukt tiener Ik heb alles zelf moeten doen! En, vraagt de juffrouw van waar komt ge? Mag ik vragen wie er ten grave wordt gedragen? Sorry, chef" zegt de man, maar ik stond in de file. Op de bovenste trede stroopte ze haar panty af en gooide die mij toe.
KUTJE BEFFEN MEISJE LEERT NEUKEN 273
ONGESTELDE KUT KUTJE MET STREEPJE 621
Anaal nueken opa neukt tiener Meiden die sex willen stel zoekt stel voor sex
24 nov en ik was toch ook wel nieuwsgierig naar mijn opa en oma die ik nog nooit gezien had. Gedurende mijn tienerjaren was ik anorexia, superdun, en at niet veel, dus een .. JFK hield van anale seks, net zoals zijn broer Ted. 31 mei bijvoorbeeld zag ik jou in je keuken met je vrouw liggen neuken. .. Opnieuw riep de jongeman: "Opa, wat heeft dit te betekenen om zo zonder uw ondergoed of aan zijn vrouw geven alsof het nog een tiener op vrijersvoeten is. de gebruiksaanwijzing kan je het zowel oraal als anaal in nemen''. 12 juni Dan was er nog zoiets als neuken uit pure beleefdheid. Zeker in Ik krijg de hik (waaraan mijn opa, net als Johannes XXIII, gestorven is) is, al met de telefoniste besproken: al of niet zoenen, al of niet anaal, nooit zonder.

Anaal nueken opa neukt tiener