blote kut onder rokje kutsap

Ik kon geen kant op met die jongen boven op mijn buik die steeds weer iets naar voren kwam zodat ik ook met regelmaat zijn lul in mijn mond kon nemen en het meisje moest aardig wat van mijn kutsappen naar binnen slikken want ik stroomde gewoon leeg. Begrijpelijk dat het dan ook niet lang duurde voordat ik weer uitbarstte in een hevig orgasme, ik kwam grandioos klaar op die heerlijke beftong van het meisje en ik voelde zelfs weer wat vocht uit mijn kutje spuiten wat het meisje gulzig naar binnen slikte.

Ik lag bijna spastisch te schokken met mijn blote kont in het zand en de jongen die bovenop mij zat ging van mij af om mijn stuiptrekkingen van mijn orgasme te bewonderen. Het meisje zag haar kans en ging gelijk op haar knieën boven mijn hoofd zitten en ik keek recht tegen haar mooie geile kutje aan.

Ik had nog nooit een ander meisje gelikt maar ik was nu zo geil dat ik het niet kon weerstaan en in een roes van geilheid begon ik nu het kutje van dit meisje te likken en het maakte me nog geiler dan ik al was. Het meisje genoot behoorlijk van mijn tong die ik op eenzelfde manier door haar spleetje en over haar clitoris liet glijden zoals ze bij mij had gedaan, want ze kreunde het uit en ook bij haar kwamen behoorlijk wat sappen vrij die ik gewillig door slikte.

Een van de jongens kon het niet meer houden en die ging nu met zijn harde paal voor haar mond staan, het meisje pakte zijn lul beet en begon er met kracht aan te zuigen. Ik voelde ondertussen weer wat vingers over mijn kutje heen gaan en ik lag te sidderen onder het meisje en de vingers die af en toe in mijn kutje verdwenen. Het meisje ging nu iets meer naar voren en zat nu op haar knieën en handen, achter haar, dus boven mijn hoofd zag ik opeens een joekel van een lul verschijnen en op het moment dat ik de clitoris van het meisje likte schoof die lul langzaam bij het meisje naar binnen.

Wat een geil moment was dat een stijve paal op een paar centimeter afstand van je ogen in een kutje zien verdwijnen terwijl je dat kutje aan het beffen bent. Het meisje was door het dolle heen en ze schokte met haar kontje naar achter om die lul zo diep mogelijk in haar neukgrotje te voelen en ik likte en genoot van het geheel.

Toen voelde ik dat een van mijn benen op werd getild en direct begreep ik wat de bedoeling was, ik voelde een eikel tegen mijn schaamlipjes aan drukken en met liefde liet ik die eikel en de rest van die harde lul in mijn kutje toe. Dit was te gek, absurd gewoon, ik werd geneukt, zag hoe een meid geneukt werd en ik as diezelfde meid ook nog eens aan het beffen ook, zalig geil was het en hoe lang zou ik dit vol houden. De jongen die het meisje aan het neuken was verhoogde zijn tempo nu duidelijk en ik kon wel merken dat het niet lang meer zou duren of hij zou dat kutje boven mijn hoofd vol gaan spuiten, de gedachte alleen al dat ik die ballen leeg gespoten zag worden boven mijn hoofd in haar kut bezorgde mij een ongekend orgasme.

Ik kwam weer heerlijk klaar en dat met de lul van die andere knaap nog steeds pompend in mijn o zo geile spleetje en daar mocht hij nog wel even mee door blijven gaan. Op dat moment hield de jongen die het meisje neukte het ook niet meer en schokkend spoot hij dat heerlijke kutje boven mijn hoofd vol, zijn sperma liep er langs zijn harde paal weer uit en ik likte zoveel mogelijk van dat witte goud van zijn paal en haar nu sperma druipende kutje.

Op het moment dat hij zijn paal hellemaal uit haar volgespoten spleetje trok kwam er uiteraard nog meer sperma naar buiten gesijpeld, ik likte haar kut direct schoon. Lang kon ik daar niet van genieten want haar kutje werd gelijk weer opgevuld door de volgende lul en die begon het meisje gelijk in een rap tempo te neuken.

Nu zag ik wat ik zelf ook al eens had mee gemaakt, de kut van het meisje begon te schuimen van het sperma wat er net al was ingespoten en dat kwam natuurlijk door het wilde gepomp van deze jongen in haar kutje. Ook de jongen die mij nog steeds aan het neuken was hield het niet meer en ik voelde de tweede lading zaad van die dag in mijn kut gespoten worden.

Wat geil was dit allemaal, een spuitende lul in mijn kutje en een schuimende lul en kut zo boven mijn hoofd en het werd nog geiler toen ook die lul boven mijn hoofd duidelijk begon te ejaculeren in het mooie kutje van dat geile meisje. Hij spoot haar barstens vol met zijn zaad en dat op het moment dat ik de laatste druppels zaad in mijn eigen kutje geloosd werden. Toen ook die jongen zijn lul uit het meisje trok kwam er oprecht een golf sperma uit haar kutje stromen, niet vreemd na twee ladingen, ik slikte alles door wat ik op kon vangen, zo geil was ik nu.

De jongen die mij net had vol gespoten trok liet nu ook zijn pik langzaam naar buiten glijden en ik voelde ook zijn warme zaad tussen mijn benen en billen sijpelen. Nadat ik het kutje van dit mooie meisje hellemaal had schoon gelikt stond ze op en ik zag toch nog een paar druppels sperma uit haar kutje druppen, ik voelde met mijn hand tussen mijn benen en ik voelde mijn spermakutje en begon me ongegeneerd te vingeren, het sperma kleefde tussen mijn vingers.

Ik was nog steeds zo geil en ik moest en zou nog een keer klaar komen, het leek wel een vinger showtje voor die jongelui. Een van de jongens ging naast me staan en moedigde mij aan om vooral door te gaan en dat hij zijn lading over mij heen wilde spuiten, natuurlijk die was nog niet klaar gekomen. Ik keek hoe de jongen zich in een hoog tempo af stond te trekken boven mijn borsten en het was een prachtig zicht om die hand zo flitsend over zijn staaf heen te zien glijden en ik vingerde mijzelf lekker in mijn soppende kutje.

Eigenlijk was ik nu meer gefocused op die jongen en hoe hard zijn sperma straks over mijn borsten zou spuiten dan dat ik mijn orgasme wilde beleven, ik wilde eerst zijn zaad op mij voelen kletteren. Lang duurde dat gelukkig niet want hij begon even later wild met zijn heupen te schokken en daar zag ik de stralen sperma uit zijn lul schieten, flinke slierten sperma kwamen op mijn borsten, buik en zelfs mijn gezicht terecht, de jongen spoot zich hellemaal leeg op mij.

Wat een lading sperma had deze jongen in zijn ballen zitten zeg, zoveel sperma uit een lul, het leek wel of er drie kerels over mij heen hadden gespoten, ik zat er echt hellemaal onder.

Nu concentreerde ik me maar weer op mijn eigen orgasme en vingerde me nu echt wild tussen deze jongelui in. Een van de jongens opperde het idee om mij ondertussen even schoon te spuiten, ik begreep niet wat hij bedoelde maar daar kwam ik al snel achter. Terwijl ik daar lag te vingeren begon die knaap pardoes over mij heen te pissen, harde stralen van zijn urine kwamen op mijn borsten terecht en de andere jongens volgden zijn voorbeeld, ik schrok er van maar het maakte mij zelfs nog geiler dan ik al was, het voelde zo lekker warm aan op mijn naakte lichaam.

En toen ook het meisje nog eens wijdbeens boven mijn hoofd kwam staan en haar sluizen open zette had ik het niet meer, ik zag de warme straal zo uit haar kutje komen en ik opende mijn mond om het te proeven, een beetje zout maar o wat was dit geil.

Ik kwam weer klaar en dit was weer eens ongekend geil, ik kreeg weer een spuitend orgasme en niet zo zuinig ook, het vocht spoot nu zeker zo’n 50 centimeter ver uit mijn schokkende kutje.

Ik bleef wippen met mijn kont in het natte zand en draaide tussen de benen van het nog steeds pissende meisje, de jongens hadden hun blaas inmiddels al geleegd. Nu zakte ze nog door haar knieën ook en kwam met haar kletsnatte kutje boven mijn hoofd, ik likte de goudgele pispareltjes van haar spleetje en gaf er een grote kus op. Toen ik uiteindelijk opstond zat mijn hele lijf onder het zand, pis en sperma, ik droop over mijn hele lichaam van het geile vocht van deze jongelui, gelukkig was ik weer snel schoon door een simpele duik in het water.

Ik heb daarna nog even met die jongelui zitten praten en toen ik in de gaten kreeg dat het alweer Ik bedankte ze allemaal met een flinke kus en hoopte dat ik ze misschien nog eens tegen zou komen, wat niet waarschijnlijk was aangezien ze hier op vakantie waren, maar je weet maar nooit.

Zo dook ik weer het water in, zwom naar mijn fiets en spullen toe en fietste weer langzaam terug naar huis met de wind onder mijn rokje om mijn kutje weer af te koelen. Denkend aan de geile belevenis die ik nu weer had meegemaakt, zelfs plassex wie had dat ooit gedacht. Maar goed je moet alles misschien wel eens proberen in je leven en nu was ik weer een ervaring rijker, alleen of ik dat ooit met Bram zou doen betwijfelde ik.

Vlak nadat ik thuis was gekomen stopte ook de auto van Bram weer voor de deur, binnen gekomen vertelde ik hem dat ik een heerlijke fietstocht had gemaakt en dat ik dat misschien wel vaker zou gaan doen, aangezien het me wel aardig wat rust had gegeven. Ik zei hem dat hij dat ook maar eens moest proberen, het zou zeker goed zijn voor zijn humeur. Daar heb ik het maar bij gelaten, hij hoeft toch niet alles te weten of wel soms. Zo, dat was dan weer een van mijn belevenissen en ik weet dat dit nogal extreem was, maar het was wel echt heel lekker allemaal.

Ik ga weer spitten in mijn verleden en jullie horen wel weer van mij. Nog bedankt voor alle geile reacties op mijn vorige verhalen en natuurlijk weer een grote kus op jullie heerlijke lullen en een lik over de kutjes van alle geile vrouwen die dit lezen.

Verder reacties zijn nog steeds van harte welkom op lissek38 hotmail. Golden Tulip Gate - 6 Door: Petra, Vrouw Van - 3 Door: Golden Tulip Gate - 4 Door: Golden Tulip Gate - 5 Door: Mijn Eerste Keer Vreemdgaan Door: Milf, Pijpen, Anaal, Cuckold, Hoer. Sex Op Het Strand Door: Cuckold, Milf, Pijpen, Anaal.

One two Night Stand Door: Milf, Overspel, Pijpen, Cuckold. De Geplande Date Door: Milf, Pijpen, Cuckold, Anaal,. Golden Tulip Gate - 3 Door: Net Mobiel  -  Opwindend.

Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Het meisje keek me sensueel aan en had goed door dat ik opgewonden werd van haar. Ze zat me bewust op te geilen. Dit lukte ook aardig en mijn korte broek begon behoorlijk te knellen. Ik nam een paar close-ups van haar prachtige poesje en toen sloot ze kuis haar benen. Ik keek mijn dochter aan die op haar beurt haar benen voor me opende.

Ik keek recht naar haar roze kutje en zoemde weer in. Blijkbaar was ze net zo'n geil krengetje als Zohra want ze wist dat dit niks meer te maken had met de normale naaktheid thuis of op de camping.

Dit had duidelijk een seksuele lading en ze vond het blijkbaar leuk om haar vader als proefkonijn te gebruiken om te kijken wat voor effect meisjes op jongens kunnen hebben. Ik maakte wat foto's van haar, wijdbeens zonder slipje op het terras met op de achtergrond de andere bezoekers.

De meisjes gingen even naar het toilet en we liepen nog een uurtje door de dierentuin. We hadden geen enkele aandacht meer voor de dieren. Het enige wat we deden was leuke plekjes opzoeken waar de meisjes hun rokje voor me konden optillen. De foto's werden steeds gewaagder, ze openden hun benen wat meer en durfden steeds dichter in de buurt van andere mensen hun rokje op te tillen.

Op een gegeven moment gingen ze naast een oudere man op een bankje zitten. Ik knielde voor hen neer en nam een foto van het drietal op het bankje. De man lachte vrolijk voor de foto en kon nooit vermoeden dat de meisjes, die met hun benen iets uit elkaar naast hem zaten, naakt waren onder hun korte rokje en met hun blote kutje op de foto kwamen.

Aan het eind van de middag gingen we naar huis. We waren alleen thuis want mijn vrouw was golfen en mijn andere dochter van vijftien was aan het werk bij de Albert Heijn. Ik schonk de dames wat te drinken in en pakte zelf een biertje. Vermoeid van het vele lopen die dag ploften we neer op de bank in de woonkamer. Jasmijn en Zohra waren vol van hun grote avontuur.

Ze hadden het allemaal zo ontzettend spannend gevonden en bespraken trots de meest gewaagde foto's. Ik kon niet wachten om achter mijn PC te kruipen en de foto's van mijn camera af te halen om te zien hoe ze gelukt waren.

Ik keek er nog een paar na op de display van mijn camera en nam een slok van mijn biertje. Tegenover mij zat Zohra op de bank en toen ze merkte dat ik naar haar opkeek deed ze haar benen uit elkaar en gunde me weer een blik op haar heerlijke kutje. Aangezien ik de camera toch in mijn hand had richtte ik de lens op het mooie meisje en nam een foto. Binnenfoto's van het tienertje had ik ten slotte nog niet. Ze schoof haar rokje wat verder omhoog en weer nam ik een foto. Jasmijn keek vrolijk toe, maar hield haar benen bij elkaar.

Zohra bleef me sensueel aankijken en schoof haar rokje helemaal naar boven, zodat haar onderlijf volledig naakt was. Haar hand gleed onder haar topje en langzaam onthulde ze haar linkerborst. In de dierentuin hadden de meisjes alleen hun rokjes opgetild en ik aanschouwde haar prachtige, ronde borst voor het eerst. Ik bleef foto's knippen en voelde dat mijn broek weer erg begon te knellen.

Zohra schoof haar topje verder omhoog en onthulde nu ook haar andere borst. Haar tietjes waren nog duidelijk in de groei en toonden de potentie om zich minimaal tot een C cup te ontwikkelen. Het jonge, Marokkaanse tienertje zat nu vrijwel naakt voor me op de bank. Er hingen nog wat kledingstukken om haar lijf, maar die verhulden niks meer. Ze begon voor me te poseren, ze omvatte haar borsten, keek me pruilend aan en draaide haar kontje in de meest verleidelijke posities. Een professioneel pornomodel had het niet beter kunnen doen.

Ze opende haar benen zo wijd als ze kon en haar schaamlippen openden zich voor me. Ik kreeg het nu toch behoorlijk benauwd en hield mijn adem in toen haar handen langzaam over haar lijf naar onderen gleden. De flitslamp knipte zo vaak dat het wel een stroboscoop leek. Terwijl ze lichtjes met haar heupen begon te draaien bereikten haar vingers hun doel en liet ze me zien hoe lekker ze zichzelf kon verwennen.

Jasmijn had belangstellend toegekeken hoe haar vriendin mij zat te verleiden en begon nu ook ongemakkelijk met haar heupen te draaien. Haar handen gleden onder haar rokje terwijl ze afwisselend naar Zohra en naar mij keek. Ik vroeg haar of ze geen zin had het voorbeeld van haar vriendin te volgen. Meer aanmoediging had ze niet nodig. Ze zakte onderuit, schoof haar rokje helemaal omhoog en ontblootte langzaam haar borsten voor me.

Ze wilde me laten zien hoe mooi en vrouwelijk ze al was geworden en ik keek genietend naar haar mooie, blanke borsten. Zohra speelde nog steeds met zichzelf. Ze keek toe hoe Jasmijn haar benen wijd opende en haar linkerbeen over het rechterbeen van haar vriendin legde. Ik keek verlekkerd naar het zachtroze openstaande kutje van mijn dochter, dat al glinsterde van het vocht.

Mijn camera draaide weer op volle kracht om al dit schoons vast te leggen. Jasmijn liet haar wijsvinger tussen haar lipjes omhoog glijden en begon zachtjes rondjes te draaien om haar klitje. Nu lagen de twee tienertjes zich naast elkaar op de bank wijdbeens voor me te vingeren. Ik barste bijna uit mijn broek van opwinding en dit ging niet onopgemerkt aan Zohra voorbij.

Ik had het eerst niet door, maar werd me er op een gegeven ogenblik van bewust dat ze strak naar mijn kruis staarde.

Daar was inderdaad een grote bobbel te zien en dat had Jasmijn nu ook door. Ik kon mezelf niet bedwingen en kneep even in de bobbel in mijn broek. Godverdomme wat was ik geil. Zohra kreunde lichtjes toen ik mezelf aanraakte. Om te checken of dit toeval was kneep ik nog een keer in mijn broek. Ja hoor, ze kreunde weer. Ik kneedde de bobbel in mijn broek wat meer en Zohra hijgde opgewonden, terwijl ze nog steeds met haar kutje speelde.

Jasmijn had haar blik al even strak gefocust op mijn broek. Ik had inmiddels wel door dat de meisjes erg nieuwsgierig waren en zei: Ze had me vaak genoeg naakt gezien, maar nog nooit in opgewonden toestand. Zohra kreunde en sprak een soort hijgend 'jha' uit.

Ik legde mijn camera op tafel, stond op en opende mijn riem. Toen ik de korte broek losknoopte en de gulp naar beneden trok viel deze vanzelf op mijn enkels. Ik stapte er uit en legde hem op een stoel.

De meisjes keken naar mijn bijna uitpuilende slip. Ik duwde het elastiek van mijn slip naar beneden en mijn paal sprong tevoorschijn. Op dat moment liep mijn vrouw de woonkamer in. Het was net of de tijd werd stilgezet. Iedereen, behalve Zohra, want voor het meisje was de aanblik van mijn pik teveel geweest en ze kwam net heftig kreunend klaar.

Toen ze weer tot bedaren kwam, merkte ze de merkwaardige stilte. Bij de aanblik van mijn vrouw schoot ze overeind en begon haar kleding te fatsoeneren. Onze dochter had dit al gedaan. Niet wetend wat te zeggen of te doen keek ik mijn vrouw aan, die ons vol ongeloof aanstaarde. Toen ze de eerste shock te boven was, vroeg ze: Ik vertelde dat de meisjes zonder slipje naar de dierentuin waren gegaan en waar dat toe had geleid.

Tot mijn opluchting reageerde mijn vrouw niet afkeurend, ze luisterde belangstellend en zonder me te onderbreken. Aan het eind zei ze: Ze vroeg de meisjes: Vond je het ook spannend om zo gefotografeerd te worden door papa? De sfeer ontspande wat en Machteld begon de meisjes uit te vragen over hun avontuur. Met groeiend enthousiasme vertelden ze wat ze allemaal hadden gedaan. Ik wist dat Machteld dit zelf ook reuze spannend vond en zag haar genieten van de verhalen die ze te horen kreeg.

Ze was wel benieuwd naar de foto's, zei ze, terwijl ze naar mij keek. Ik zei dat die zeker mooi zouden zijn, omdat de meisjes aanleg hadden voor poseren en een heerlijk lichaam hadden. Laat jullie moois ook nog maar eens aan haar zien. Toen deden ze allebei hun benen weer van elkaar en Machteld, die naast me stond, keek verlekkerd tussen hun benen. Ze is zo biseksueel als het maar kan en complimenteerde de meisjes met hun mooie poesje.

Ze zei dat ze er al zo vrouwelijk en sensueel uitzagen, wat hen duidelijk goed deed om te horen. Hun handen schoven de rokjes wat verder omhoog en ze showden trots hun kutje aan mijn vrouw.

Dit bood de mogelijkheid voor nog wat mooie foto's, dus ik pakte mijn camera weer van tafel en gaf Machteld de opdracht om achter de bank te gaan staan en langzaam de borsten van onze dochter te ontbloten.

Zachtjes wiegend met haar heupen liep Machteld om de bank heen en boog zich over haar dochter heen. Haar slanke vingers omvatten de onderkant van haar topje en ze trok deze langzaam omhoog over de jonge borsten. Ze trok het ding helemaal uit zodat Jasmijn nu topless op de bank zat.

Als een soort stripverhaal had ik deze hele actie in zo'n twaalf foto's vastgelegd. Zonder verdere aansporing deed mijn vrouw een stap opzij en boog over Zohra heen. Het tienertje stak direct haar armen in de lucht en liet zich gewillig uitkleden. Ik had inmiddels weer een behoorlijke erectie en omdat ik nog steeds in mijn slip stond was dat aardig zichtbaar. Machteld liep met een glimlachje om haar mond naar mij toe en knielde naast me neer.

Jasmijn en Zohra keken gespannen toe en ze vroeg: Mijn vrouw ontdeed me ook van de rest van mijn kleren zodat ik naakt in de kamer stond. Ze nam de regie volledig in handen en liet haar dochter en haar vriendin ook opstaan. Ze trok hun rokjes uit en keek goedkeurend naar hun naakte lichaam. Daarna trok ze hen mee naar mij toe en zette ze aan weerskanten van mij neer, waarna ik een arm om hen heensloeg. Ik voelde hun naakte lichaam tegen het mijne en werd half gek van geilheid.

Machteld vroeg de meisjes naar hun ervaring met jongens, maar die was beperkt. Tongzoenen hadden ze al wel gedaan en ze hadden zich ook wel laten betasten aan hun borsten en tussen hun benen, maar dat was het wel zo'n beetje.

Zohra had een keer haar hand in de boxershort van een jongen gestoken, maar daar had ze wel wat anders gevoeld dan wat ze nu zag, zei ze. Ik ben inderdaad niet al te klein geschapen, dus de concurrentie met een jochie van 13 kan ik inderdaad wel aan. Als jullie dan met leeftijdsgenootjes gaan stoeien, weten ze niet wat hen overkomt. Ik wist wat er nu ging komen en sidderde van genot bij het vooruitzicht. Binnen enkele tellen zou mijn mooie dochter of haar lekkere Marokkaanse vriendin mijn pik vastpakken en me aftrekken.

Mijn dochter stak haar hand uit en sloot haar vingers om mijn pik. Ze bloosde en legde haar hoofd tegen mijn borst terwijl ze me met kleine bewegingen begon af te trekken. Ze had goed naar haar moeder geluisterd en ik kwam bijna spontaan klaar. Ik sloeg mijn arm wat dichter om de nek van Zohra heen en zocht met mijn hand haar zachte borsten op. Ze kreeg opdracht van mijn vrouw om rustig met mijn ballen te spelen, wat ze spontaan deed. Ik kon nauwelijks geloven dat ik daadwerkelijk door twee bloedmooie lolita's werd afgetrokken en het feit dat mijn eigen dochter, die ik altijd al mooi had gevonden, mijn pik aan het verwennen was, vond ik eerlijk gezegd alleen maar kinky en zeer geil.

De meisjes wisselden van positie en nu pakte Zohra mijn harde paal om me af te trekken, terwijl ik met mijn vrije hand de borsten van mijn dochter opzocht en begon te kneden. Het Marokkaanse meisje keek met haar donkere ogen naar me op en ik zoende haar op haar mond, die ze direct opende om mijn tong naar binnen te laten. Ik heb een aardige zelfcontrole, maar nu moest ik toch echt heel hard mijn best doen om niet meteen klaar te komen. Jasmijn en Zohra merkten mijn reactie wel op hun handelingen en genoten er zichtbaar van mij te zien genieten.

Mijn vrouw speelde voor lerares en gaf steeds aanwijzingen. Ze stelde voor om naar boven te gaan, om haar lessen op ons bed voort te zetten. Bovengekomen ging ik op mijn rug op bed liggen. De naakte meisjes gingen aan weerskanten van mij zitten en keken toe hoe mijn vrouw zich uitkleedde.

Ze keken naar haar kaalgeschoren kutje en vroegen of ze zich altijd scheerde daar en waarom. Machteld zei dat ze zich inderdaad altijd kaal schoor, deels om mij te plezieren, want veel mannen houden van kale kutjes, legde ze uit, maar ook omdat ze het zelf lekkerder vond. Na wat korte uitleg gaf ze een demonstratie. De meisjes keken aandachtig hoe mijn vrouw me begon te pijpen en na een tijdje wilden ze het zelf proberen. Dit keer was Zohra als eerste aan de beurt. Het jonge meisje nam plaats tussen mijn benen en pakte mijn pik vast.

Ze ontblootte mijn eikel en boog voorover om er voorzichtig aan te likken. Ze begon rondjes te draaien met haar tong en haar donkere ogen keken naar me op, op zoek naar bevestiging dat ik het lekker vond. Ik glimlachte en kreunde terwijl ze haar mond langzaam om mijn pik liet glijden. Haar tong masseerde mijn paal en ze zoog behoorlijk lekker voor een meisje dat het voor het eerst doet.

Ze bewoog haar mond op en neer over mijn paal en kreeg af en toe aanwijzingen van mijn vrouw. Het drong tot me door dat ik nu gepijpt werd door een Marokkaans sletje dat pas 15 jaar oud was en waande me in Walhalla. Jasmijn keek toe hoe haar vriendin me pijpte en ze kon bijna niet wachten tot het haar beurt was om haar vader te verwennen.

Na een paar minuten was het zover en ze kroop tussen mijn benen. Ze pakte mijn pik stevig vast en begon met een teder zoentje op mijn eikel. Na een tijdje stak ze haar tong uit en begon aarzelend te likken. Ze beroerde de meest gevoelige plekjes en ik genoot intens.

Het bleef echter bij likken en na een tijdje wilde ik meer. Met mijn hand op haar achterhoofd duwde ik haar langzaam naar beneden. Mijn dochter opende haar mond en mijn paal gleed naar binnen. Ze kwam vanzelf weer omhoog en wederom duwde ik haar hoofd naar benden. Machteld gaf haar dochter wat aanwijzingen en deed het nog een keer voor hoe het moest. Vervolgens nam Jasmijn mijn pik weer in haar mond en na een tijdje had ze aardig door hoe ze een man moest afzuigen.

Machteld was een goede lerares en mijn kleine meid zou nog heel wat mannen blij gaan maken met de pijplessen van haar moeder, bedacht ik me tevreden. Zohra had ongeduldig zitten wachten en kreeg toestemming van Machteld om weer mee te doen. De meisjes begonnen nu samen aan mijn pik te likken en erop te zuigen. Ze maakten hem goed nat met speeksel, zoals ze van mijn vrouw hadden geleerd en mijn stijve paal glom ervan. Ze wisselden elkaar goed af. Jasmijn likte aan mijn ballen, terwijl haar vriendin mijn pik in haar mond nam en daarna draaiden ze het om, zodat Zohra mijn schacht likte en mijn dochter aan het zuigen was.

Dit ging ik echt niet lang volhouden, die twee zuigende mondjes van de tienermeisjes. Mijn vrouw zag dat ik op springen stond en gaf hen opdracht te stoppen. Nu zou ze de meisjes laten zien hoe mannen spuiten. Ze hadden vast van sperma gehoord en nu konden ze hier voor het eerst ervaring mee opdoen. Tot mijn genoegen zette ze uiteen dat sperma geen vies goedje is, maar dat het heerlijk zoet is en dat het opwindend is als een man zijn orgasme met je wil delen door over je heen te spuiten.

Ze zei dat de meisjes dit nu zelf konden ervaren en vroeg of ze dit wilden. Ik was geenszins verbaasd dat ze allebei meteen ja knikten en in opdracht van Machteld gingen ze op hun knieën op de vloer zitten met hun wangen tegen elkaar. Ik ging voor hen staan en mijn vrouw ging achter me staan. Ze pakte mijn pik en begon me af te trekken. Ik keek naar beneden en zag de twee lieve meisjes verwachtingsvol naar me opkijken en voelde mijn orgasme opwellen.

Niet lang daarna explodeerde ik. Mijn vrouw had nog steeds mijn pik vast en richtte de witte golven zaad op de twee meisjes. Het bedekte hun gezichte en stroomde in hun gulzige, openstaande mondjes. Ze kirden het uit van plezier en slikten braaf hun eerste sperma door. Daarna keken de vriendinnen elkaar aan en wreven met hun vingers mijn zaad over elkaar uit. Maar als jullie een half uurtje wachten en hem dan nog eens lekker verwennen dan denk ik dat er nog wel een lading voor jullie in zit.

Maar ga nu eerst maar even jullie gezicht wassen. Mijn vrouw gaf me een kus. Zag je niet hoe intens ik klaarkwam? Ik ben jaloers, want ik had zelf ook wel wat van je zaad gewild, ' zei ze. Zo'n jong poesje wil ik ook wel proeven eigenlijk. Volgens mij zijn die twee er geil genoeg voor en ze houden van experimenteren. Het lijkt me wel een behoorlijk geil gezicht om jou je dochter te zien likken.

Op dat moment kwamen de meisje de slaapkamer weer binnen en ik liep naar de badkamer om te plassen. Nadat ik me had opgefrist, liep ik terug naar de slaapkamer.

... SLETJES ANALE SEKS FILM

STEL ZOEKT MAN SEX 2 LULLEN IN KONT

Ze geile meiden biljartbal in kut me bloedgeil aan en opende haar benen uitnodigend nog verder. Ik had nog nooit een ander meisje gelikt maar ik was nu zo geil dat ik het niet kon weerstaan en in een roes van geilheid begon ik nu het kutje van dit meisje te likken en het maakte me nog geiler dan ik al. Toen begon ze me te rijden. Iedereen, behalve Zohra, want voor het meisje was de aanblik van mijn pik teveel geweest en ze kwam net heftig kreunend klaar. En ik was me continu bewust van het feit dat ze rondliepen zonder slipje. Mariska keek snel om zich heen of niemand het kon zien, maar iedereen was druk bezig met dansen en men had alleen maar interesse in de eigen danspartner.

Blote kut onder rokje kutsap