strakke schaamlippen sex voor twee

Maar ook mannen die normaal geschapen zijn vinden een strakke vagina prettig. Kon ik eerder echt genieten van seks, nu vind ik er niet veel meer aan. Ik heb een groot geschapen man, maar IK voel er bitter weinig van, en hij zegt van wel, maar volgens mij voelt hij ook niet zoveel. Ik wordt er onzeker van, ben zeker over mezelf, zie er leuk uit ben niet bang dat mijn vent me laat zitten voor maatje strak, wat een grote kolder is dat zeg , maar nu, na zeven jaar heb ik er geen vertrouwen in dat het nog goed komt……en dat vind ik erg ja, oefeningen gedaan wat ik kon, maar uiteindelijk helpt het niets.

Op deze posting reageert een arts. Zij schrijft dat steeds meer vrouwen, ook jonge vrouwen zonder kinderen, een schaamlipcorrectie laten uitvoeren wanneer zij last ondervinden van een verwijde vagina. Het gaat specifiek om een schaamlipverkleining.

Een groot deel van de vrouwen ervaart na deze ingreep een groter seksueel genot. Maar een dergelijke medische ingreep, zo waarschuwt de arts, kent ook nadelen. Er wordt immers gesneden met als gevolg dat er littekenweefsel ontstaat hetgeen weer kan resulteren in een minder gevoel in de vagina of clitoris.

Terug bij af, dus. Een operatie is daarnaast een dure grap en wordt lang niet altijd door de verzekeraar vergoed. Voordat je besluit tot het laten uitvoeren van een medische ingreep, kun je ook eerst eens experimenteren met natuurlijke middelen, zoals vagina verstrakkende crèmes, gels en spays.

Wanneer je jouw vagina te los of te wijd vindt en daardoor problemen ondervindt bij het vrijen, dan kun je vagina verstrakkende crème kopen. Deze crèmes bestaan in verschillende varianten, zoals sprays en gels.

De bedoeling is dat je de zalf aanbrengt op de intieme delen. Het middel versterkt de spieren in de vagina met tot gevolg een verstrakkend effect. Doordat de vagina nauwer wordt, zal de wrijving tijdens het penetreren groter worden, waardoor de clitoris optimaal wordt gestimuleerd.

En hoe gevoeliger de clit, hoe krachtiger het orgasme. Een nauwe vagina voelt niet alleen voor de dame lekkerder, mannen vinden een krap kutje natuurlijk geweldig. Deze spray kan de vagina iets strakker maken. Spray 3 a 4 minuten voor de penatretie op de schaamlippen en clitoris en je voelt hoe de schaamlippen iets gaan samentrekken.

Natuurlijk, medische problemen verhelpt deze spray niet, maar voordat je besluit tot een ingrijpende medische ingreep, kun je eens experimenteren met de Shiatsu spray.

Naast sprays verkoopt Shoppie. Onder zie je alle middelen staan. Shunga - Vaginale aanspannings gel Gemaakt van natuproductURLijke ingrediënten met adstringerende eigenschappen, is deze gel ontworpen voor vrouwen die losse vaginale spieren sterker willen maken en zo hun partner strakker kunnen omarmen. De gel helpt ook preventief tegen vaginale bacteriële en schimmelinfecties, elimineert een onaangename geur en herstelt de vaginale vochtbalans. Deze speciale gel verbetert de elasticiteit van de huid van de vagina en helpt deze verstrakken.

Heb snel weer seks als de eerste keer. Door het eenmaal daags aanbrengen van deze gel op de vaginawand wordt deze strakker. ViaTight maakt de vagina nauwer en houdt deze elastisch en flexibel tegelijkertijd. Na enkele dagen zult u merken dat na ViaTight uw partner u weer ontmaagden kan.

Rooss4 schreef op 16 oktober JIj zegt "natuurlijk", voor mij is dat niet natuurlijk! Ben jij nooit nieuwsgierig naar hoe het voor een vrouw voelt?

Ik vraag mijn mannelijke sekspartners regelmatig hoe dat nou voelt, zo'n kutje. Ze komen trouwens zelden veel verder dan "lekker en warm". Oncreatieve kant van de wereldbevolking hoor, mannen. Vanuit een vrouwelijk point of view.. Om te zien, om te voelen en om te proeven. Ik denk dat ik tot nu toe te verwonderd ben geweest om echt een verschil aan te kunnen geven.

Ik heb er al zoveel langs zien komen, dat ik oprecht een expert genoemd kan worden. Er zijn zeker verschillen. Ik denk ook dat het per man vast wisselt hoe hij het 'voelen' beleefd. Mijn eigen ervaring is dat de penis wel gevoel is, maar niet zo ontwikkeld als bijvoorbeeld vingers, die echt 'op de tast' details voelen.

Dus het is in die zin meer een algemene beleving. Het naar binnen glijden is een groot genot. Dat zit denk ik ook tussen de oren van de man. Stel jij je eens voor Het moment dat je het op je mond zet, een hapje neemt, je tong dan naar binnen laat gaan om die lekker warme chocolade te proeven Een weldadig gevoel van verlangen dat vervuld wordt. Dan zijn er wel verschillen in hoe nauw het is, of hoe diep, hoe warm, hoe nat.

Ook het formaat vrouw en de positie zorgen er voor dat elke keer weer net even anders kan zijn. Ben ik niet helemaal met je eens.

Tuurlijk het verschilt wel per keer en per vrouw, maar de essentie blijft wel het zelfde imo. Wat ook scheelt is hoe actief de eigenaresse is.

Als ze mijn stoten opvangt, me met haar heupen tegemoet komt voelt dat heel anders dan wanneer ze bijvoorbeeld op haar knieën zit en met haar billen omhoog mij ontvangt. Weer anders is als ze op me zit en haar bekken laat 'grinden'. Een kutje is heerlijk maar niet zonder de vrouw die er bijhoort.

Wat Theemok zegt is ook wel een goed punt. De soort seks of misschien meer de fase van de vrijpartij bepaalt ook het gevoel. Dan is het heerlijk om harder en dieper te stoten. Haar echt te nemen, zeg maar. Donkeyshot schreef op 16 oktober Soms voelt een vrouw heel "glad" van binnen, soms "ribbelig" Dezelfde vrouw voelt trouwens niet altijd hetzelfde.

Mogelijk samenhangend met haar cyclus. Dat is niet ideaal. Liever strak all the way. Mijn vriend heeft het mij eens proberen uit te leggen dat het voelt alsof je omhelst wordt door een warm bad. Dat vind ik vergelijkbaar met als ik gebeft word. Hoewel er maar een klein deel van mijn lichaam gestimuleerd wordt, voelt het alsof ik overal gestreeld word, of ik ondergedompeld word in warmte en genot.

Mijn hele lijf doet mee. Heren, hoe is pijpen anders dan neuken, qua gevoel? En dan bedoel ik niet de onbedoelde tanden erbij. Het is allebei warm en nat. Klopt ook wel een beetje: Die warme vla is zo gek nog niet omschreven. Een vagina van een niet opgewonden vrouw dus in normale status zou 8 cm diep zijn. Bij opwinding wordt deze 12 à 16 cm diep zijn.

Dit hangt af per vrouw en mate van opwinding. Als ik zo de reacties lees, moeten mannen het niet hebben van de wrijving van een vagina. Ik neem aan dat vla weinig druk of wrijving biedt? Dus het opwindende eraan is niet de wrijving, maar de omhelzing. Da´s wat anders dan ik altijd gedacht heb. Voor mij is een pik inderdaad wat al eerder omschreven werd, het vervullen van een zeer diep verlangen om gevuld te worden.

Het schreeuwt soms echt van verlangen daarbinnen naar complete overmeestering. Alsof met het binnengaan van die pik een hand over je mond wordt gelegd en je tot zwijgen vermaand wordt. Ik voel absoluut verschil tussen kleine piemels en grote piemels.

Een flinke pik is heerlijk. Omdat je opgerekt wordt tot bijna pijn. Die rek, die extra strech is vind ik een heel lekker gevoel. Maar ik heb ook gemerkt dat het niet alleen de groote is van een penis wat het lekker maakt. Een echt goed harde penis is nl. En dat verschil kan ik heel goed voelen.

Waar mijn vriend het bijvoorbeeld van zichzelf niet voelt of hij heel hard is of niet. Verder vind ik het een heel lekker gevoel dat een penis tegen mijn baarmoedermond stoot. Maar daar moet je bij mij wel echt je best voor doen, want redelijk diep. Het is een soort voorwee van een orgasme en geeft me het ultieme gevoel van helemaal genomen te worden.

Verder is mijn vagina niet overal even gevoelig. Er zitten duidelijk minder gevoelige plekjes in en een heel gevoelig stuk. Het meest gevoelige deel van mijn vagina is de voorkant en de diepte. Mijn rugkant is het minst gevoelig. Als ik goed opgewonden ben, voelt een groot deel van de binnenkant van mijn vagina zich heel lekker.

.

Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Home Seks mannen, hoe voelt een vagina? Alle reacties Link kopieren Quote. Maar ben toch zooo nieuwsgierig en aangezien ik het nooit zal kunnen gaan beleven als man, hoop ik dat jullie het dan ten minste voor me willen beschrijven. En voelt dezelfde vrouw ook altijd hetzelfde?

Of verschilt dat weer per keer? En wat maakt het gevoel bij de ene vrouw anders dan bij de andere vrouw. Zit daar zoveel verschil in? Ik snap dat nattigheid per keer en per vrouw kan verschillen en dus ook de beleving van de seks. Wat voel je nou precies als je door de deur naar binnen gaat en daar de ruimte aan het verkennen bent.

Voel je ribbels, bobbels, bots je ergens tegenaan, wat voel je als een vrouw knijpt, wat verandert er qua gevoel tijdens de seks, voel je een orgasme? Hebben jullie toch ook wel dat verschil dames? Klinkt niet echt lekker Warme appeltaart klinkt beter.

Ja dat klopt maar dat heeft hier nu even niks mee te maken. Wat is dit voor een vraag? Natuurlijk voelt het elke keer anders en bij elke vrouw anders. Tandenpoetsen voelt toch ook niet elke keer hetzelfde. Ik vind het vooral warm voelen, soms heet. Hoop dat ik me niet te direct uitdruk, maar het is echt geweldig om te voelen hoe mn eikel eerst zachte weerstand voelt en die dan langzaam voel verdwijnen als ik verder in haar ga.

Dan ervaar iks steeds meer alles omvattende warmte. Dat is best intens. Zelfde geldt voor haar orgasme, als ik niet te hard stoot maar goed op haar let kan ik voelen hoe ze komt en hoe haar spieren knijpen. Dat is echt opwindend. Verder voel ik niet echt de details van haar anatomie.

Het voelt warm en intiem. Het idee in haar en zo close te zijn is heerlijk. Zoals al geopperd ergens hier boven: Trahit sua quemque voluptas. Misschien moet je ons oncreatieve mannen wat op weg helpen. Beschrijf eens, zo dat een man er iets aan heeft, hoe het voelt als vrouw? Ofwel, mannen zijn misschien niet zo creatief, maar vooral toch efficient. Waarom woorden besteden aan iets dat je toch onmogelijk kan communiceren? Het is ontzettend intiem als hij naar binnenschuift. Alsof je eindelijk kunt krabbelen op een plek waar het al een poosje jeukt Yeaahhhh Dáár wil ik hem hebben.

Het antwoord op een heel dringende vraag van mijn lijf. Het voelt vol, maar vooral erg intiem, zeker als je elkaar erbij in de ogen kijkt, de reactie van elkaar ziet. En dat volle, dat is zo heerlijk. Dat harde, dwingende gevoel tegen je zachte binnenkant, dat doet het hem voor mij. Snel internet vraagt niet per se om een snelle mening. Vind het boeiend om te lezen hoe het voor jullie vrouwen is, hoe het voelt.

Het lichamelijke deel is maar 1 stuk van het verhaal. Eigenlijk is het nog al wat, als vrouw geef je je letterlijk en figuurlijk bloot. Zo is het, ja. Maar het kan ook gewoon supergeil zijn, zeker bij een ander standje zoals doggy. Dan is het gewoon pure lust, een 'meer, meer, meer' gevoel. Dan ben ik zo nat als de Niagara, en wil ik alleen de hardheid voelen, het contrast. Het intieme zit hem in de eerste keer dat hij naar binnenschuift, het toelaten van iemand. Het voelt echt als iemand ontvangen, iemand in je lijf en hoofd binnen laten.

Ik ben het eens met wat Masquenada schrijft: Mijn hoofd moet net zo ontvankelijk zijn als mijn lijf, anders gaat het niks worden. Rooss4 schreef op 16 oktober JIj zegt "natuurlijk", voor mij is dat niet natuurlijk! Ben jij nooit nieuwsgierig naar hoe het voor een vrouw voelt? Ik vraag mijn mannelijke sekspartners regelmatig hoe dat nou voelt, zo'n kutje. Ze komen trouwens zelden veel verder dan "lekker en warm". Oncreatieve kant van de wereldbevolking hoor, mannen.

Vanuit een vrouwelijk point of view.. Om te zien, om te voelen en om te proeven. Ik denk dat ik tot nu toe te verwonderd ben geweest om echt een verschil aan te kunnen geven. Ik heb er al zoveel langs zien komen, dat ik oprecht een expert genoemd kan worden.

Er zijn zeker verschillen. Ik denk ook dat het per man vast wisselt hoe hij het 'voelen' beleefd. Mijn eigen ervaring is dat de penis wel gevoel is, maar niet zo ontwikkeld als bijvoorbeeld vingers, die echt 'op de tast' details voelen. Dus het is in die zin meer een algemene beleving. Het naar binnen glijden is een groot genot. Dat zit denk ik ook tussen de oren van de man. Stel jij je eens voor Het moment dat je het op je mond zet, een hapje neemt, je tong dan naar binnen laat gaan om die lekker warme chocolade te proeven Een weldadig gevoel van verlangen dat vervuld wordt.

Dan zijn er wel verschillen in hoe nauw het is, of hoe diep, hoe warm, hoe nat. Niet dat hij er een probleem van maakte. Destijds moesten we er smakelijk om lachen. We vonden het typisch iets voor wanhopige, oude vrouwen die hun vergane jeugd tegen de klippen opnieuw leven wilden inblazen.

Maar ja, we waren zelf begin twintig. Alles aan ons was nog retestrak. In mijn hele leven had ik me nog geen seconde afgevraagd in welke categorie van het vaginale spectrum ik viel. Dat was nu wel anders. En ook daarbinnen voelde het dus niet meer als vanouds. Dat mijn schaamlippen gecorrigeerd konden worden wist ik wel, maar ik was benieuwd of er ook iets aan mijn inwendige status kon worden gedaan.

De moed zonk me in eerste instantie in de schoenen toen ik al googelend op sites als Happy Hoo Ha terechtkwam. Gelukkig stuitte ik uiteindelijk ook op meer betrouwbaar uitziende websites. De ingreep zelf bleek alleen wel behoorlijk exotische namen  te hebben, zoals Mona Lisa Touch Nu weet u het geheim achter haar glimlach en intimalase.

Hoewel de intake bij de plastisch chirurg enigszins ongemakkelijk was — een vreemde man bekijkt je vagina en concludeert dat-ie wel iets strakker kan — zag ik de ingreep met vertrouwen tegemoet. Vooral omdat ik overal op internet had gelezen dat deze ingreep zo goed als nooit negatieve bij-effecten kende. Ik had gelezen dat dat het meest prettig zou zijn, voor zowel mij als mijn bedpartner.

Dit zou geen enkel probleem opleveren, volgens mijn plastisch chirurg.

NEUKEN ALMERE BORSTEN MELKEN

: Strakke schaamlippen sex voor twee

KUTSAP SEKSMARKT NL Mooie geile kutjes stevig neuken
AMATEUR PLASSEX MET OMA Nederlands gesproken sex contact nl
MAROKAANSE GENEUKT STRAKKE TIENER KUTJES 813
BLOND EN GEIL LUL AFZUIGEN 549
Jonge kale kutjes lingam massage belgie Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Maar ook mannen die normaal geschapen zijn vinden een strakke vagina prettig. Ik heb ooit een sekspartner gehad die exact de juiste maat had om me nét op dat randje van pijn te raken. Weer anders geile filpjes neuken brabant als ze op me zit en haar bekken laat 'grinden'. Deze zogenaamde vaginale crèmes zijn soms op biologische basis, soms op chemische en sommige hebben wel effect en sommige helemaal niet. Helpt de intieme plekjes van de vrouw vernauwen, strakke schaamlippen sex voor twee. Donkeyshot schreef op 16 oktober
Maar ik heb ook gemerkt dat het niet alleen de groote is van een penis wat het lekker maakt. Voornamelijk bij vrouwen die last hebben van urineverlies, maar vrouwen die last hebben van urineverlies hebben vaak ook een iets te los kutje. Even voor de duidelijkheid dat ik niet straks allemaal reacties krijg van zeurende vrouwen die vinden dat je gelukkig moet zijn met de kut die je hebt al hebben ze daar natuurlijk helemaal beetje gelijk in ; je seksleven hoeft niet op te houden als het allemaal wat wijder is of wordt en je hoeft je er ook niet voor te schamen! Door pornoplaatjes en films denken vrouwen tegenwoordig dat het normaal is dat je je schaamlippen niet ziet, "strakke schaamlippen sex voor twee", maar dit is wel zeker normaal. Mijn hele lijf doet mee. Ik had geen pijn ofzo.

BI ZOEKT BI GRATIS FILM SEX

Strakke schaamlippen sex voor twee