stevige lul gangbang avond

Eenmaal in Hulst aangekomen wist ze niet waar we heen gingen, bij de sexbios kreeg ze wel een idee. Ze zei mij dat ze erg geil werd en ze wilde dat ik haar kut betaste.

We gingen in de hal bij de ingang staan, zij spreide haar benen een beetje en ik voelde een opgezwollen kletsnat kutje, het idee Ik zei haar dat ze zich maar moest uitleven, zij vertelde mij weer dat ik pas weer aan haar mocht zitten als ze klaar was, niet eens kijken. Nu werd ik erg geil, raar maar toch werd ik botergeil. We liepen naar binnen betaalde de entree en na de eerst deur waren cabines ook zag ik overal schimmen van mensen.

Ga daar maar zitten ik roep je wel, zei ze. Ik deed wat ze zei en ze liep weg, ik wist niet wie er waren en wat ze ging doen.

Ik heb een film gekeken maar werd gek van die gedachte. Ik moest kijken, ik moest het weten. Er waren iets van 15 minuten voorbij en ik besloot te gaan kijken. Het was donker en overal kamers, erg onlogisch maar ik zou haar snel vinden. De eerst kamer was voorzien van een tv en wat banken, deze was leeg, ook de tweede kamer was leeg. Ik liep verder de gang in en kon maar niet wennen aan het donker.

Ik liep richting een grote kamer, een soort zaalje, en hoorde aan geluiden dat het druk was. Nu weet ik niet wat ik hoorde, gekreun, tv of real ik weet het niet. Ik gluurde door een kier naar binnen van de klapdeuren en zag een hoop mannen bij elkaar, meer zag ik niet. Ik liep de kamer binnen en niemand keek om.

Er waren zeker 15 man, erg druk. Ik sloot aan en kreeg beeld van wat er te zien was. Mijn vrouw zat daar in haar pakje op een bank met haar benen wijd zchzelf te bevredigen. Somige mannen raakte haar aan in haar nek en op haar borst. Ook had meer als de helft hun lul uit hun broek hangen. Ik zag gewoon mijn vrouw zich uitsloven voor die mannen. Ze liet alles zien en gedroeg zich echt als een slet. De mannen begonnen zich op te dringen en voordat ik het door had duwde iemand zijn lange lul tegen haar lippen.

Gelijk begn ze deze gulzig te zuigen, het hek was van de dam, ze storte zich op haar en ik kon niet goed meer zien wat er gebeurde. Ik besloot terug te gaan en mezelf af te trekken op het idee. Na een half uur kwam een man naar mij toe en vroeg of ik haar man was. Ik zei ja en hij vroeg mij mee te komen, het was een potige gast.

Zonder een woord werd ik erin gestopt en ze sloten de deur en bonden deze vast. Het duurde nog zeker 10 minuten voordat ze binnen kwam, haar rokje rond haar middel, haar kut bloot en haar borsten staken uit haar topje. Ze werd geleid door een paar gasten. Ze legde haar op een sling voor de kooi, haar benen werden gespreid in haar nek vastgebonden, haar kont en kut staken naar voren.

De bolling van haar gezwollen kut was goed zichbaar. Haar handen werden ook vastgezet. Een kerel spoot een hoop gijmiddel op haar kut en ik zag hoe hij dit uitsmeerde over haar kut en kont. Ze stak haar hoofd omhoog alsof ze haar eigen kut wilde likken, iemand gaf haar wat steun in haar nek, jezus wat was dit geil. Mij gaf ze totaal geen aandacht. Er ging een slanke lange gast van bijna 2 meter voor haar staan.

Hij deed zijn broek uit en een enorme lange pik stond loodrecht voorruit. Ik kon hem goed zien want het was nog geenmeter van mij vandaan.

Echt zo'n pronoacteur lul van een neger maar dan blank. Ik was jarloers op zijn penis, echt kaarsrecht en zo dik als een pols. Zijn eikel was nog groter en ik zag hem glimmen, zo strak stond hij. Hij begon met zijn pik over haar kut te strelen. Ik hoorde haar licht kreunen. Ik zag hoe ze haar kut richting zijn lul probeerde te duwen, maar hij deed er lang over. Ineens schoof hij hem erin, mijn vrouw leek te verkrampen, het was stil.

Ineens kreunde of brulde ze het uit. Hij begon te pompen en bleef het tempo opvoeren met lange slagen. Ze krijsde als een slet en riep alleen maar "neuk me neuke me neuk me" Ik had haar nog nooit zo gezien.

Hij pompen zij gillen. Ik zag haar schokken en krampachtig bewegen en al snel holde haar rug en gilde ze het uit. Die slet kwam gelijk klaar Hij begon zwaar te hijgen en begon hard te kreunen met lange halen spoot hij haar vol. Ik realiseede me ineens dat hij geen condoom om had Het zaad begon uit haar kut te lopen. Ze kwam even bij en de volgende duwde zijn lul in haar mond.

Ik keek recht op haar kut, benen helemaal in haar nek en ik zag een kletnatte kut van het zaad. Gulzig pijpte ze hem, overal werd ze betast. De volgende gast ging weer bij haar kut staan en liep een beetje te spelen met het zaad en masserde haar schaamlippen.

Ik zag hoe de slierten zaad aan zijn eikel bleven hangen. Hij haalde zijn pik eruit en stote hem in haar volgespoten kut. Zijn lul was kleiner maar ook hier gaf ze een bijzonder geile kreun. Vooral wanneer hij mijn g-spot passeerde werd ik waanzinnig van genot. Ik had nu geen controle meer over mijn handelen en lag te kreunen en te hijgen als een nymfomane slet die al een jaar geen sex meer had gehad.

Aan het begin wou ik koel blijven voor Maurice, maar nu had ik geen remmingen meer. De andere mannen stonden allemaal rond ons bed en stonden zich stuk voor stuk af te trekken terwijl ze toekeken hoe ik murw werd geneukt. De “paddestoel man’ naaide me steeds heftiger en ik voelde hoe hij zijn hoogtepunt naderde. Maar toen trok hij zijn lul onverwacht uit me terug. Ik wil dat lekkere kontje nu ook wel eens uitproberen. De mannen kende echter geen pardon. Aan elke zijde van me kwam een man zitten die een van mijn benen naar achter duwde zodat mijn knie zowat in mijn oksel zat.

Mijn bilspleet stond nu wijd open en ik voelde zijn enorme knop tegen mijn kloppende aarsje persen. Ik probeerde mijn kontgat open te duwen, deels omdat ik wist dat hij toch niet zou opgeven om me anaal te penetreren en ik het hem het beste maar zo eenvoudig mogelijk kon maken, maar voor een groot deel ook omdat ik het in mijn supergeile bui als een uitdaging zag om deze reuzenpik anaal te verzwelgen. Voor een deel geholpen door het geil dat vanuit mijn kletsnatte kut mijn bilspleet in stroomde lukte het hem uiteindelijk om zijn eikel naar binnen te persen.

En eenmaal binnen koste het hem niet veel moeite om in langzaam oplopend tempo zijn pik steeds dieper in me te rammen. Al snel voelde ik hoe hij zijn enorme ballen tussen mijn billen perste. In lange halen neukte hij mijn kontgat snoeihard door, en ik werd er strontgeil van. Twee van de mannen die zich naast me aftrokken masseerden met hun vrije hand mijn schaamstreek, zowel aan de buiten als binnenkant. Ik kreeg een volgend heftig orgasme. Dit maakte de mannen nog geiler.

Een van hen propte zijn lul in mijn mond en spoot zijn zaad seconden later diep in mijn keel. Ik voelde hoe twee anderen hun sperma respectievelijk op mijn buik en mijn tieten spoten.

Ik moest hun slapper wordende lullen schoonzuigen. Ondertussen neukte die paddestoel paal me als een drilboor, en kort na de andere mannen kwam ook hij klaar. Het condoom was blijkbaar gescheurd, want het voelde of er een hoge drukspuit afging in mijn kont. De hoeveelheid sperma die hij in mijn darmen spoot stond geheel in verhouding met de grootte van zijn ballen.

Het leek wel of er geen eind aan kwam. Zodra hij zijn lul dan ook uit mijn aars haalde begon er sperma uit mijn wijd opengesperde kontgat te stromen. Twee van de mannen pakte Maurice met stoel en al op en brachten hem dichter bij het bed en kantelde hem voorover zodat hij met zijn hoofd bij mijn onderlichaam kwam. Toen Maurice hier geen gehoor aan gaf kreeg hij een paar harde klappen vanachter op zijn nieren. Hij had vreselijke pijn en niet lang daarna voelde ik zijn tong tussen mijn billen doorglijden.

Ik zette een beetje kracht en voelde en hoorde hoe een golf sperma uit mijn reet spoot en stroomde. Maurice zijn hoofd werd weer tegen mijn kont aan geduwd en lachend keken de mannen toe hoe Maurice mijn bilnaad schoon likte. Hierna vertrokken twee van de mannen met Maurice. Ik kreeg het slipje en de negligé toegeworpen om me aan te kleden, maar ik mocht me niet douchen.

Het negligé bleef op diverse plaatsen dan ook aan mijn lichaam kleven door de spermadouche die ik had gekregen. De resterende drie mannen hadden een van onze koffers en een sporttas uit de kast gehaald. Hierin hadden ze mijn drie lades met lingerie leeg gestort. Ze doorzochten mijn uitgebreide kledingselectie en deden alle sexy topjes, rokjes en jurkjes in de koffer.

Ook de twee vibrators in mijn nachtkastje werden ontdekt wat natuurlijk tot veel opmerkingen van de drie mannen leiden. Daarna verlieten ook wij het huis. Toen we in de lift stapte zag ik mezelf in de wand. Ik hoopte maar dat we niemand tegenkwamen want ik zag er niet echt representatief uit. Het negligé was super doorschijnend dus mijn dubbel d’s zaten vol in zicht, en overal zaten klodders zaad op mijn lichaam, en dit werd alleen maar erger, want bij elke stap die ik zette stroomde er sperma uit mijn kontje, wat vervolgens langs mijn dijen naar beneden droop, want het beetje materiaal van de string tussen mijn billen hield vrijwel niks tegen.

Bij de auto aangekomen, een luxe Mercedes limousine, werd ik op de achterbank geduwd. Twee van de mannen kwamen naast me zitten, de derde kroop achter het stuur. We verlieten de parkeergarage en draaide de weg op in de richting van het stadscentrum.

We waren nauwelijks onderweg of ik voelde de handen van de mannen naast me al over mijn dijen glijden. Op dat zelfde moment pakte elk van de twee mannen naast me een been en trokken dat over hun schoot zodat ik wijdbeens tussen hen in kwam te zitten op het voorste randje van de achterbank.

De chauffeur stelde zijn achteruitkijk spiegeltje bij zodat hij midden in mijn kruis keek. Gelukkig was het rond dit tijdstip rustig op straat want gedurende de gehele rit keek hij meer in de spiegel dan op de weg.

De man rechts van me spuugde een paar keer op de vibrator en veegde zijn speeksel er overheen als glijmiddel en zette hem op de hoogste vibratiestand. Daarna schoof hij met zijn linkerhand mijn slipje opzij, en met dezelfde hand trok hij mijn schaamlippen uit elkaar. Met zijn rechterhand stuurde hij “Tarzan’ naar mijn kutje. Hij liet de dikke kop een tijdje met niet teveel druk tegen mijn binnenste schaamlipjes duwen, en merkte tot zijn genot dat de forse kunstlul binnen enkele tellen als een mes door warme boter naar binnen gleed.

Toen duwde hij de elektrische genotstaaf vrijwel geheel naar binnen. Hierbij zorgde hij er voor dat de clitoris stimulator ook echt tegen mijn clit aan kwam. Dit was een lekker gevoel, maar het maakte me lang niet zo geil als het gevoel van de trillende vibratorkop tegen mijn G-spot. Hij pompte de vibrator ritmisch in en uit mijn schede, en het duurde een tijdje voordat hij door had wat me echt geil maakte, maar toen hij het eenmaal wist maakte hij er goed gebruik van.

Hij veranderde de penetratie hoek zodanig dat hij lekker druk op mijn G-spot kon uitoefenen met de dikke gladde kop die hij op afwisselend tempo liet trillen.

Ik probeerde mijn seksuele opwinding te verbergen, maar slaagde daar totaal niet in. Mijn tepels priemde zowat door het negligé heen, mijn hele onderbuik was hard, ik kreunde heftig en was kletsnat.

Ik liet een van het sperma reutelende genots wind. Hij begon mijn anus inwendig te masseren, terwijl hij met zijn andere hand het gebied net boven mijn klit stevig masseerde.

Ik was niet meer te houden en kwam heftig en langdurig klaar. Ik was nog aan het bijkomen van mijn orgasme toen de auto stilhield en ik naar buiten werd geduwd. Ik kon nauwelijks staan. We waren ergens aan de achterzijde van een gebouw. Ik werd richting een trap geduwd en op nog wankele benen liep ik hier op mijn stiletto’s naar toe. Terwijl ik de trap op liep fatsoeneerde ik mijn slipje weer zodat het de ingang van mijn neukgrotje bedekte.

We gingen het gebouw binnen en kwamen in een eenvoudige gang die blijkbaar ook als o. Via nog weer twee deuren kwamen we uit op een mooi beklede overloop.

Je hoefde geen interieur ontwerper te zijn om aan de gebruikte stoffen en kleuren te zien dat het hier om een sexclub ging.

Ook het gedempte geluid dat ik bij het passeren van twee van de drie deuren hoorde liet weinig te raden over. Bij de vierde deur gingen we naar binnen en kwamen in een nogal kitscherig ingericht kantoor. De leider van de vijf mannen zat aan het bureau, dus Maurice was hier waarschijnlijk ook ergens.

Achter het bureau zat een man van middelbare leeftijd die qua uiterlijk en kleding perfect bij het interieur paste. Hij zal waarschijnlijk nog even met je kennismaken en er daarna voor zorgen dat je jezelf kunt opfrissen en kunt gaan slapen. Ik zie je van de week wel weer. En Henk, hou haar niet te lang op met je introductie. Ze heeft al een bewogen avond achter de rug. Henk luisterde goed naar zijn baas, want hij begon direct met zijn kennismaking.

Hij draaide de deur op slot en haalde zijn pik uit zijn broek. Hij duwde mij op mijn knieën. Ik wist wat er van me verwacht werd en dat weerstand bieden zinloos was. Het beste was om ervoor te zorgen dat het zo snel mogelijk voorbij was, dus ik zoog zijn half erecte lul naar binnen en begon hem zo geil mogelijk te pijpen.

Het was dan ook een kwestie van seconden voordat zijn lul keihard was. Hij had eigenlijk maar een klein pikkie, wat me eigenlijk wel goed beviel na die paar zware neukstaven die ik eerder op de avond voorgeschoteld had gekregen. Ik kon zijn lul met gemak helemaal naar binnen zuigen.

Afwisselend sabbelde ik ook op zijn ballen wat hem erg opwond, zelfs zo erg dat hij na twee minuten al bijna klaar kwam. Maar dat was niet zijn bedoeling, dus hij duwde me even weg zodat hij weer tot bedaren kon komen. Toen gebood hij mij te gaan staan. Hij kwam op me af en scheurde met twee handen mijn negligé aan flarden en gooide het op de grond. Met beide handen pakte hij mijn borsten en begon ze te masseren, alhoewel kneden een beter woord zou zijn.

Jij zal het goed doen hier slet. En dan ook nog zo’n lekker kutje en kontje erbij. Hij begon me wild te vingeren, dicht bij mijn G-spot maar iets te grof om me geil te maken.

Maar dat maakte hem weinig uit. Het ging hem puur om zijn genot, en niet om het mijne. Plotsklaps veegde hij een deel van zijn bureau schoon en haalde een condoom tevoorschijn. Hij zei tegen me dat ik die om zijn pik moest doen. Het was alweer een tijd geleden dat ik een kapotje om een lul had gedaan.

De laatste jaren had ik een spiraaltje dus Maurice hoefde nooit een condoom te gebruiken. Maar ik had Henk zijn pik toch vlot ingepakt. Meteen duwde hij me grof voorover over het bureau.

Met een hand pakte hij mijn stringetje en scheurde het van mijn billen. Direct boorde hij zijn pik vanachter tussen mijn kutlipjes en ramde hem helemaal naar binnen. Hij begon me direct in hoog tempo keihard door te naaien, terwijl hij met zijn handen vanachter mijn beiden tieten pakte. Met mijn eigen handen masseerde ik mijn schaamstreek om ervoor te zorgen dat ik wat natter werd, want door zijn ruwe handelen was de sex voor het eerst die avond wat gevoelig.

Maar gelukkig had ik mezelf snel al wat geiler gemaakt en ging het allemaal wat soepeler. Maar ook nu had hij al snel bijna zijn hoogtepunt bereikt en hij trok zijn lul snel terug voor het te laat was. Ik moest me omdraaien en ruggelings op zijn bureau gaan liggen.

Nadat hij weer wat tot rust was gekomen kwam hij weer op me af. Ik dacht dat hij mijn kutje nu in deze positie onder handen zou nemen, maar hij duwde mijn benen zover naar achter dat mijn sterretje een open doel werd.

Met relatief gemak duwde hij zijn lul mijn kontgaatje in, en al snel neukte hij me als een dolle stier. Mijn tieten stuiterde wild op en neer wat hem bijzonder op leek te winden.

Ik was bang dat het bureau in zou storten, maar gelukkig kwam hij al snel klaar. Hij trok in een beweging zijn pik uit mijn anus en het condoom van zijn lul en spoot zijn zaad over mijn kut en kont. Hij veegde zijn eikel schoon aan mijn billen en trok me weer op de grond met mijn hoofd tussen zijn benen.

Ik moest zijn slapper wordende pik schoon zuigen. Terwijl ik hiermee bezig was belde hij iemand op. Kun jij d’r even vertroetelen en in stoppen. Ze heeft nogal een wilde avond gehad geloof ik. Okay ik zie je zo. Vrijwel tegelijkertijd ging de deur open en kwam er een mooie vrouw binnen. Dit was zoals te verwachten Gina. Wil je haar meenemen naar de gele kamer en haar daar even lekker badderen en zo.

Daarna kan ze daar voor vannacht ook slapen. Morgen moeten we dan een slaapplekje regelen bij jullie op zolder. Ze liep voor me uit de gang op. Ik liep enigszins weifelend achter haar aan want ik had helemaal niets aan behalve mijn naaldhakken. Bovendien voelde ik hoe er vers sperma langs mijn billen en dijen naar beneden vloeide. Maar gelukkig kwamen we op de gang niemand tegen. Wel hoorde ik beneden diverse stemmen, muziek en gerinkel van glazen. En in een van de kamers waar we langs liepen was duidelijk hoorbaar dat er sex werd bedreven.

Gina ging me voor een kamer in. Het mooie interieur had geel als hoofd kleur, vandaar dat Henk het de gele kamer noemde. Achter in de kamer bevond zich een bubbelbad. Gina liep hierheen en draaide de kraan open zodat het bad vol liep. Ga maar even op de WC zitten en trek je billen uit elkaar. Ik ging op de pot zitten met mijn bovenlichaam schuin naar voren, legde mijn handen op mijn billen en spreidde mijn bilspleet. Gina had ondertussen een doucheslang gepakt waar een mooie afgeronde douchekop op zat.

Uit de kop van deze doucheknop kwam een gering lauwwarm straaltje water. Gina stopte de douchekop in mijn kontgaatje. Ik voelde hoe mijn endeldarm zich geleidelijk aan opvulde met warm water, een heel raar maar prettig gevoel. Met een krachtige straal perste ik het mengsel van water, poep en sperma naar buiten. Gina herhaalde dit nog twee keer en nam daarna mijn kutje onderhanden. Ook deze werd drie keer schoongespoeld. Ga achterover zitten en spreid je benen.

Bovendien is het ook hygiënischer en verhoogt het naar mijn mening je eigen genot. Daarbij raakte ze me volgens mij expres zodanig aan dat ik weer behoorlijk geil werd. Na het scheren spoelde ze met het ronde douchekopje het resterende scheerschuim tussen mijn benen vandaan en leidde me daarna mee naar het nu grotendeels gevulde bad. Ze trok haar lingerie uit en geheel naakt stapte we beiden in het bad. Gina pakte een spons en begon me sensueel schoon te wassen.

Vervolgens zette ze me op de rand van het bad en duwde mijn dijen uit elkaar. Ze knielde voor me neer in het bad, duwde haar hoofd in mijn kruis en begon me heerlijk te beffen. Ik voelde direct de toegenomen sexuele sensatie als gevolg van het feit dat mijn vagina helemaal kaal was.

Na verloop van tijd nam ze mijn G-spot en kontgaatje onderhanden met haar sensuele vingers terwijl haar tong mijn klit en kutspleet likte. Zelf masseerde ik mijn tieten en keiharde tepels. Het duurde dan ook niet lang voordat ik een heftig orgasme kreeg. Gina ging direct met èèn been uit het bad zodanig voor me staan dat onze kutjes tegen elkaar aan werden gedrukt en begon tegen me aan te rijen.

Het was duidelijk dat zij de dominantere rol aannam. Na enige tijd ging zij op de rand van het bad zitten en duwde mijn hoofd tussen haar benen. Zonder verdere aandrang begon ik haar te beffen en vingeren. Ook rimde ik haar anus wat ze erg waardeerde gezien haar geile reacties. Toen ze haar hoogtepunt naderde legde ze mij op mijn rug op de rand van het bad neer. Zelf ging ze met haar rug naar me toe met gespreide benen boven me staan en liet zich met haar onderlichaam op mijn gezicht zakken.

Beurtelings veranderde ze zodanig van houding dat ik of haar kut of haar anus kon likken. Na een paar minuten begonnen haar dijen te trillen en heftig grommend kreeg ze een orgasme. Ze duwde haar schaamlippen in mijn gezicht en ik voelde haar geil in mijn mond en langs mijn wangen stromen.

We wasten en knuffelden elkaar nog waarbij Gina mij ook heftige tongzoenen gaf. Het was voor mij de eerste keer dat ik sex had met een vrouw, maar eerlijk gezegd smaakte het wel naar meer.

Zowel letterlijk als figuurlijk. We droogden elkaar af, en nadat Gina haar lingerie weer had aangedaan vertrok ze. Ik had totaal geen kleren om aan te doen, dus poedelnaakt ging ik in het grote bed liggen. Ik lag nog korte tijd te piekeren over wat de toekomst zou brengen, maar volledig suf geneukt viel ik al snel in slaap.

..

Sperma tongen moeder leert dochter neuken

Kutje gluren erotische massage drachten

TRIO HOEREN 2 PIKKEN IN 1 KUT Ik dacht dat een stevige vrijpartij misschien wel wat van die stress zou weg nemen. Ik had hem de hele avond al een beetje zitten opgeilen, en ik wist dat hij . De man achter me was zijn lul weer diep in mijn spleet aan het rammen en ik. 17 sep Zoals jullie weten was het een lekkere zwoele avond en wij op pad. .. Ze moest en zou de dikke lul van de jongen in haar Ze drukte haar kut stevig tegen zijn mond aan, terwijl hij haar kut met zijn gulzige mond en stotende. Tijdens de sex hadden we het er wel eens over; trio's, vreemde mannen, grote lullen zelfs gangbang. Op een avond stelde ze voor verder te gaan, we hebben. Bij de gedachte van al die heerlijke lullen en kutjes wordt ik bij voorbaat al gigantisch Wij hebben er de hele avond en nacht voor uitgetrokken om elkaar heerlijk te verwennen. Ik heb een mooie stevige C-cup en een glad geschoren kutje. Sexfeesten gangbang vind je op bobbudowniczy.eu Wanneer: vrijdag avond 22 juni Waar: Club Eroroma, Burgemeester Legroweg Ze is nog maar net 25jaar van Nederlandse kom af lang en voor zien van Een heerlijk handje vol prachtige stevige borsten, zoals je Jouw lekkere dikke harde lul in mijn strak kutje 25 Mei. Sexfeesten gangbang vind je op bobbudowniczy.eu Op vrijdag 23Maart, zal ik julie heerlijk verwennen met een bukkake en gangbang avond. Daarna laat ik me stevig neuken, ik kan niet wachten om jouw dikke lul in me te voelen kloppen.